Openingstijden & Routebeschrijving

De Munk Carpets

De Munk Carpets staat bekend om het importeren van handgeknoopte design vloerkleden uit landen van over de hele wereld. De collectie bestaat uit hoogwaardige weefsels van zuiver scheerwol, zuiver linnen of sisal. De karpetten kunnen op maat gemaakt worden, maar ook is er een zeer uitgebreid aanbod met standaard maten.

Bij Plaisier Interieur vindt u de collectie van De Munk Carpets!
De Munk Carpets
Filteren

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  De Munk Carpets: internationale ambacht

  De Munk Carpets levert al sinds 1981 mooie handgeweven design vloerkleden van over de hele wereld. U heeft de keuze uit karpetten van sisal, schapenwol, linnen en andere natuurlijke materialen. Veel vloerkleden van De Munk Carpets worden in standaardmaten geleverd, maar u kunt ook bij dit merk terecht voor puur maatwerk.

  De kwaliteit van De Munk Carpets

  Een mooi design vloerkleed is een ornament voor uw woning. Als u kiest voor een topkwaliteit karpet, dan heeft u hier vele jaren plezier van. De Munk Carpets importeert vloerkleden uit veel verschillende landen. De Munk Carpets doet uitsluitend zaken met leveranciers die voldoen aan strenge kwaliteitseisen en in staat zijn een continue topkwaliteit te leveren, vaak ook nog door het verrichten van puur handwerk. Alleen dan bent u verzekerd van karpetten die vele jaren meegaan en hun luxueuze uiterlijk blijven behouden.

  De leveranciers van De Munk Carpets

  De Munck Carpets importeert zijn design vloerkleden uit alle windstreken. Of u nu een Berbers karpet wilt of de voorkeur heeft voor Portugees handwerk, in de collectie van De Munk Carpets vindt u gegarandeerd een vloerkleed waarmee uw woning echt opfleurt. Kijkt u ook zeker eens naar De Munk tapijten uit Nepal, Marokko en India. De exotische sfeer die van een kwalitatief goed geweven karpet uitgaat, past in vrijwel elk interieur. In het assortiment van De Munk Carpets vindt u traditionele kleuren en patronen, maar ook moderne en trendy designs. Maak kennis met de mooie creaties van De Munk Carpets en bepaal welk karpet het best tot zijn recht komt in uw woning.

  Ontdek De Munk Carpets bij Plaisier

  Plaisier Interieur heeft een grote showroom in Ridderkerk met een uitgebreide collectie De Munk Carpets karpetten. Komt u gerust eens langs om de kwaliteit van De Munk Carpets design vloerkleden zelf te beoordelen. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld een afwijkende maat? Onze productspecialisten brengen uw wensen en onze mogelijkheden graag in overeenstemming.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.