Openingstijden & Routebeschrijving

De Sede fauteuils

Zoekt u een fauteuil die écht luxe en comfort uitstraalt? Kijkt u dan eens naar de tijdloze, klassieke en moderne creaties van de Zwitsere meubelmaker De Sede. Gemaakt volgens aloude tradities, met puur handwerk.

Van een De Sede fauteuil blijft u vele jaren genieten. Probeert u ze eens uit, in de showroom van Plaisier. Onze De Sede experts voorzien u graag van deskundig advies. Indien gewenst kunt u bij ons ook terecht voor een interieurontwerp van uw interieur inclusief uw nieuwe De Sede fauteuil.
De Sede fauteuils
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

De Sede fauteuils, ambachtelijk gemaakt

Ooit is de voorloper van De Sede begonnen als een klein bedrijfje dat in het Zwitserse Klingnau zadels maakte. Uit die periode stamt de liefde voor topkwaliteit leer dat De Sede nu nog kenmerkt. De leren bekleding van een De Sede fauteuil is van onbesproken kwaliteit en wordt handmatig genaaid.  Voor het framewerk, de polstering en het leer gebruikt De Sede uitsluitend de beste materialen. Het fabricageproces is modern, maar leunt zeer sterk op de aloude tradities van ambachtelijk meubelmaken. Elke fauteuil van De Sede straalt exclusiviteit uit.

De Sede fauteuils, pure Zwitserse kwaliteit

Een De Sede fauteuil wordt met veel zorg ontworpen en gemaakt. Omdat het grootste deel van het productieproces uit handwerk bestaat, is het voor De Sede niet meer dan normaal om hun meubilair ook op maat te maken. Als u naar leer kijkt, ziet u een natuurproduct dat altijd onregelmatigheden bevat. Echter, de ambachtslieden van De Sede weten deze onregelmatigheden zo te behandelen dat ze in een De Sede fauteuil niet zichtbaar zijn. Dit heeft tot gevolg dat een fauteuil van De Sede net even iets extra’s uitstraalt. De Sede DS-51 is een tijdloze en exclusieve fauteuil die u zowel met als zonder armsteunen

De Sede DS 51

Een van de succesvolste ontwerpen van De Sede is de uiterst comfortabele De Sede DS 51 relax fauteuil. Deze draaibare fauteuil rust stevig en stabiel op een solide onderstel van hoogwaardig metaal. De naar achteren gerichte zitting en het schuine ruggedeelte zijn zo gevormd dat zowel uw onderrug als uw nek- en schouderregio maximale ondersteuning ervaren. De lederen bekleding, die u in een groot aantal kleuren kunt bestellen, is volledig met de hand genaaid. De Sede 51 is tijdloze en exclusieve fauteuil die Plaisier u zowel met als zonder armsteunen levert. Kijkt u ook zeker naar het bijbehorende voetenbankje waardoor u echt gaat ontspannen in uw relax fauteuil.

Ontdek De Sede fauteuils bij Plaisier

Vanwege de kwaliteit en duurzaamheid mag u een De Sede fauteuil gerust zien als een investering voor langere tijd. In onze showroom in Ridderkerk heeft Plaisier een aantal aantrekkelijke De Sede fauteuils voor u geselecteerd. Komt u zeker eens langs om de kwaliteit van De Sede aan den lijve te voelen. Onze De Sede experts voorzien u graag van deskundig advies. Ook voor een interieurontwerp bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Naast De Sede fauteuils bieden wij een breed scala aan design banken, design fauteuils, verlichting en design stoelen en nog veel meer design meubelen!

Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.