Menu
Openingstijden

De Sede fauteuils

Zoekt u een fauteuil die écht luxe en comfort uitstraalt? Kijkt u dan eens naar de tijdloze, klassieke en moderne creaties van de Zwitsere meubelmaker De Sede. Gemaakt volgens aloude tradities, met puur handwerk.

Van een De Sede fauteuil blijft u vele jaren genieten. Probeert u ze eens uit, in de showroom van Plaisier. Onze De Sede experts voorzien u graag van deskundig advies. Indien gewenst kunt u bij ons ook terecht voor een interieurontwerp van uw interieur inclusief uw nieuwe De Sede fauteuil.
De Sede fauteuils
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De Sede fauteuils, ambachtelijk gemaakt

Ooit is de voorloper van De Sede begonnen als een klein bedrijfje dat in het Zwitserse Klingnau zadels maakte. Uit die periode stamt de liefde voor topkwaliteit leer dat De Sede nu nog kenmerkt. De leren bekleding van een De Sede fauteuil is van onbesproken kwaliteit en wordt handmatig genaaid.  Voor het framewerk, de polstering en het leer gebruikt De Sede uitsluitend de beste materialen. Het fabricageproces is modern, maar leunt zeer sterk op de aloude tradities van ambachtelijk meubelmaken. Elke fauteuil van De Sede straalt exclusiviteit uit.

De Sede fauteuils, pure Zwitserse kwaliteit

Een De Sede fauteuil wordt met veel zorg ontworpen en gemaakt. Omdat het grootste deel van het productieproces uit handwerk bestaat, is het voor De Sede niet meer dan normaal om hun meubilair ook op maat te maken. Als u naar leer kijkt, ziet u een natuurproduct dat altijd onregelmatigheden bevat. Echter, de ambachtslieden van De Sede weten deze onregelmatigheden zo te behandelen dat ze in een De Sede fauteuil niet zichtbaar zijn. Dit heeft tot gevolg dat een fauteuil van De Sede net even iets extra’s uitstraalt. De Sede DS-51 is een tijdloze en exclusieve fauteuil die u zowel met als zonder armsteunen

De Sede DS 51

Een van de succesvolste ontwerpen van De Sede is de uiterst comfortabele De Sede DS 51 relax fauteuil. Deze draaibare fauteuil rust stevig en stabiel op een solide onderstel van hoogwaardig metaal. De naar achteren gerichte zitting en het schuine ruggedeelte zijn zo gevormd dat zowel uw onderrug als uw nek- en schouderregio maximale ondersteuning ervaren. De lederen bekleding, die u in een groot aantal kleuren kunt bestellen, is volledig met de hand genaaid. De Sede 51 is tijdloze en exclusieve fauteuil die Plaisier u zowel met als zonder armsteunen levert. Kijkt u ook zeker naar het bijbehorende voetenbankje waardoor u echt gaat ontspannen in uw relax fauteuil.

Ontdek De Sede fauteuils bij Plaisier

Vanwege de kwaliteit en duurzaamheid mag u een De Sede fauteuil gerust zien als een investering voor langere tijd. In onze showroom in Ridderkerk heeft Plaisier een aantal aantrekkelijke De Sede fauteuils voor u geselecteerd. Komt u zeker eens langs om de kwaliteit van De Sede aan den lijve te voelen. Onze De Sede experts voorzien u graag van deskundig advies. Ook voor een interieurontwerp bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Naast De Sede fauteuils bieden wij een breed scala aan design banken, design fauteuils, verlichting en design stoelen en nog veel meer design meubelen!

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik goed voor mijn leren De Sede fauteuil?

Leer is een materiaal van hoge kwaliteit. Omdat leer een natuurlijk product is, kan het zijn dat het materiaal een mogelijk verouderingsproces ondergaat. Hoe beter het leer professioneel wordt onderhouden, hoe minder verandering zichtbaar is. Dit heeft dus effect op de uitstraling van uw fauteuil en de levensduur. In het algemeen is het belangrijk om leer weg te houden van direct zonlicht en andere lichtbronnen. Direct licht kan er namelijk voor zorgen dat de kleur van het leer vervaagt.

 

Hoe wordt een leren De Sede fauteuil gemaakt?

Het vakmanschap van De Sede is van hoge kwaliteit. Met de precisie en perfectie waarmee gewerkt wordt, kan De Sede er zeker van zijn dat u verzekerd bent van een fauteuil die voldoet aan de hoge standaarden en kwaliteitsnormen. De specialisten van De Sede zorgen ervoor dat al het leer in het productieproces van de hoogste kwaliteit is. Het snijden van het leer wordt dan ook gedaan door gespecialiseerde experts, die elke onregelmatigheid spotten. De stofferingstechnologie vereist ook veel kennis en ervaring en wordt dan ook gedaan door echte meesters uit het vak. Hierbij wordt rekening gehouden oog voor detail met bijvoorbeeld de precieze naden, sommige handgemaakt, zodat u kan spreken van een hoge status van uw fauteuil.

 

Heb ik garantie op mijn De Sede fauteuil?

De levensduur en kwaliteit van de producten van De Sede zijn uitstekend. Hier hecht De Sede dan ook veel waarde aan. Mocht er toch een ongemak in het materiaal gedetecteerd worden, krijgt u een garantie van 5 jaar op uw leren fauteuil. Op alle producten met ander materiaal krijgt u 2 jaar garantie. De duur van de garantie start op de dag van aankoop.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!