Openingstijden & Routebeschrijving

De Sede stoelen

Tijdloos, exclusief en met veel liefde voor ambachtelijk meubelmaken gefabriceerd. De Sede stoelen geven elk interieur stijl en klasse. Van eettafelstoelen tot luxe fauteuils, in het assortiment van Plaisier vindt u beslist De Sede stoelen die bij uw interieur passen. Als u kiest voor De Sede, kiest u voor de beste kwaliteit leer en een stoel waar u nog veel jaren ongestoord van kunt genieten.

Onze De Sede experts helpen u graag met het vinden van uw perfecte De Sede stoel. Door middel van een interieurontwerp wordt de stoel perfect afgestemd op uw interieur. Kom langs in onze showroom en ervaar de ambacht van De Sede stoelen!
De Sede stoelen
Filteren

Andere categorieën:

 Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  De Sede stoelen worden ambachtelijk gemaakt

  In het Zwitserse Klingnau staat de werkplaats van De Sede, die al vele decennia een echte specialist op het gebied van hoogwaardig leer genoemd mag worden. De ambachtelijke meubelmakers van De Sede werken conform de hoogste kwaliteitsnormen. Veel stappen in het productieproces bestaan nog uit puur handwerk. De leren bekleding van veel De Sede stoelen naaien ze met de hand, wat u duidelijk kunt zien als u de kwaliteit van de stiksels van dichtbij bekijkt. De Sede stoelen zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan.

  De Sede, onvervalste Zwitserse kwaliteit

  Ook als u al jaren geniet van uw De Sede stoelen, merkt u dat de vorm en de veerkracht behouden blijven. De leren bekleding is van zeer goede kwaliteit en zal met enig onderhoud niets van zijn glans, soepelheid en uitstraling verliezen. Ook voor de polstering, het framewerk en het onderstel van De Sede stoelen, gebruiken de meubelmakers uitsluitend materialen van eerste kwaliteit. Zwitserse ambachtslieden hebben de terechte reputatie oog te hebben voor detail en precisiewerk te verrichten. Beide eigenschappen vindt u terug in elke De Sede stoel.

  De kwaliteit van leren De Sede stoelen

  Als er iets is dat De Sede stoelen zo geliefd maken, dan is het wel de kwaliteit van het leer. Vanaf de beginjaren, toen de werkplaats nog uitsluitend zadels maakte, is het vakkundig en ambachtelijk bewerken van leer het belangrijkste specialisme. Leer is een natuurproduct dat onvolkomenheden en zwakheden kan bevatten. Door een stringent kwaliteitssysteem selecteren de meubelmakers uitsluitend de beste kwaliteit voor hun meubelen. U mag van De Sede stoelen verwachten dat het leer er ook na vele jaren glanzend en levendig uit blijft zien en niet of nauwelijks slijtage vertoont.

  Ontdek De Sede stoelen bij Plaisier

  Plaisier is de grootste leverancier van De Sede stoelen in de regio Rotterdam. In onze showroom in Ridderkerk kunt u diverse stoelen van De Sede bekijken en uitproberen. Kijkt u dan ook zeker naar sofa’s en luxe relax fauteuils van dit mooie Zwitserse merk. Naast De Sede meubelen hebben wij ook een grote collectie van design meubelen: design banken, design fauteuils, design stoelen, verlichting en nog veel meer! Onze vakkundige medewerkers staan u graag met raad en daad bij. Interieurontwerp van uw interieur inclusief uw nieuwe De Sede stoel? Wij helpen u graag!

  Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.