Menu
Openingstijden

Delta Light

Delta Light is een Belgisch familiebedrijf dat zich bezighoudt met architecturale verlichting. Het merk zorgt dat de verlichting in harmonie is met de ruimte om een prachtig geheel te creëren. De samenwerking met architecten, ontwerpers, investeerders en aannemers is van cruciaal belang om steeds weer het beste resultaat te behalen.

Innovatie, creatie, atmosfeer, educatie en perfectie. Dit zijn de kernbegrippen van Delta Light. De producten van Delta Light zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook makkelijk te installeren. Toepasbaar in woningen, kantoren en bedrijfsruimtes. Plaisier Interieur werkt graag met u samen aan een perfect lichtplan!

Delta Light
Delta LightSluit filter

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

  Delta Light bij Plaisier Interieur

  Delta Light is al tientallen jaren dé specialist op het gebied van design verlichting. En dan met name inbouwspots en lichtrail systemen. Voor een modern interieur kan de verlichting van Delta Light niet ontbreken. Ook is Delta Light goed te combineren met moderne interieur merken als Leolux, Rolf Benz en Vitra.

   

  De lichtexperts en interieurontwerpers van Plaisier Interieur hebben veel ervaring met het toepassen van Delta Light lampen voor particuliere en zakelijke klanten. Welke Delta Light verlichting past het beste bij uw interieur? Maak een afspraak met één van onze interieurontwerpers.

  Duurzaamheid en Delta Light

  Delta Light is al in 1989 ontstaan. In de jaren sinds de oprichting is het familiebedrijf uit België wereldwijd bekend geworden. In 120 landen verlichten hun lampen onder andere vergaderzalen, bedrijfsgebouwen, winkels en toonzalen. De productie van al deze lampen gebeurt op een duurzame manier. Delta Light is daarmee één van de voorlopers op het gebied van duurzaam produceren en het ontwerpen van duurzame verlichtingsobjecten.

   

  Het gebruik van zonnepanelen en recyclebare componenten zijn voorbeelden van duurzame toepassingen om het milieu zo min mogelijk te belasten. In de fabriek in België wordt gestreefd naar het gebruik van de juiste balans tussen productie en milieu. Hierbij wordt altijd gezocht naar nieuwe manieren om het bedrijf nog energiezuiniger te kunnen maken. Door haar unieke milieumanagement systeem beperkt Delta Light haar uitstoot tot het minimum. Zo hebben ze onder andere hun fabriek voorzien van  2697m² aan zonnepanelen. Ook gebruiken ze uitsluitend recyclebare materialen voor hun unieke designlampen.

  De innovatieve ontwerpen van Delta Light

  Wereldwijd staat Delta Light bekend om verlichtingsconcepten die vernieuwend, sfeervol, elegant en functioneel zijn. Dit is mogelijk dankzij jarenlange kennis en ervaring in combinatie met vooruitstrevende ideeën. Uniek aan het merk is het uitgebreide opleidingsprogramma waarbij deskundigen zich bezighouden met het bedenken van nieuwe productontwikkelingen, installatiemethodes en industriële trends. Het designteam zal trendanalyses en marktonderzoek gebruiken om een product te creëren waar de klant behoefte aan heeft. Op deze manier is het merk constant bezig de collectie te vernieuwen. De ontwerpen van de lampen van het Belgische familiebedrijf passen dan ook perfect bij de moderne tijd en zullen steeds verrassend zijn.

  Ontdek Delta Light bij Plaisier

  De lichtexperts bij Plaisier hebben veel ervaring in het toepassen van de verlichting van Delta Light. We kunnen samen met u kijken wat de beste keuze is voor uw interieur. Het maakt niet uit of dit op particuliere of zakelijke basis is. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u interesse heeft. Onze interieurontwerpers helpen u graag met het inrichten en verlichten van uw interieur.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
  Plaisier Interieur
  7.000m2 showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Plaisier AvantGarde
  Design Boutique
  Mariniersweg 84a
  3011 NT, Rotterdam
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Deskundig interieuradvies bij Plaisier
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
  Ontvang ons nieuwste magazine!

  Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!