Openingstijden & Routebeschrijving

Desso

Desso kent haar oorsprong in 1930, waar het bedrijf is opgericht in het Nederlandse Oss. Desso is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige design vloerkleden en tapijttegels. Inmiddels is het merk wereldwijd bekend en waar het een groot distributiecentrum in Europa heeft en klantenservicecentra's over de hele wereld, staat het hoofdkantoor nog altijd in Waalwijk.

Bij Plaisier Interieur vindt u de collectie van Desso!
Filteren

Prijs

Merken

   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 120 jaar ervaring
   7 etages pure inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Wij zijn CBW Gecertificeerd
   CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

   Desso: Hollandse topkwaliteit

   Desso is een Nederlandse leverancier van hoogwaardige design vloerkleden en tapijttegels. Met een duidelijke focus op innovatie, kwaliteit en maatwerktoepassingen heeft het bedrijf sinds 1930 een sterke positie verworven, zowel binnen de markt voor particulieren als in de luchtvaart, de horeca en industrie. Als u op zoek bent naar een nieuw karpet, ontdekt u dan de mogelijkheden van Desso bij Plaisier Interieur.

   De kwaliteit van Desso

   Desso weet als geen andere vloerkleedfabrikant dat continu innoveren cruciaal is om voorop te blijven lopen in veeleisende marktsegmenten. Desso doet geen concessies aan kwaliteit en neemt zelfs een voortrekkersrol. Zo produceert het bedrijf onder meer kwalitatief zeer goede en gepatenteerde design vloerkleden die in professionele ruimtes actief bijdragen aan een lagere fijnstofconcentratie. In ons assortiment vindt u karpetten en tapijttegels van natuurlijke vezels, maar ook van kwalitatief zeer goede en slijtvaste kunststofvezels.

   Desso en duurzaamheid gaan hand in hand

   Desso hanteert bij de fabricage van zijn design vloerkleden het Cradle to Cradle-principe. Dit houdt in dat alle materialen ofwel biologisch afbreekbaar moeten zijn, ofwel op technische wijze tot herbruikbare grondstoffen moeten worden teruggebracht. Dit is alleen mogelijk als alle stappen in het productieproces aan zeer strenge eisen voldoen. Door te kiezen voor een mooi Desso karpet, werkt u mee aan een duurzame samenleving. Ontdek de collectie van Desso en maakt u een keuze uit de vele kleuren en materialen. Bestel uw Desso karpet geheel op maat voor elke ruimte van uw huis of kies voor handige tapijttegels die u zelf kunt leggen.

   Ontdek Desso bij Plaisier

   Wanneer u een Desso vloerkleed wilt aanschaffen, is het logisch dat u van tevoren overtuigd wilt zijn van de kwaliteit en het uiterlijk van uw investering. Neemt u dan beslist de tijd om onze showroom in Ridderkerk te bezoeken. In onze stijlvol ingerichte showroom die zeven verdiepingen beslaat, maakt u kennis met diverse Desso tapijttegels en kamerbrede design vloerkleden.

   Wij scoren een 8.8/10 uit 600+ beoordelingen
   Kom langs in onze showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 120 jaar ervaring
   7 etages pure inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Wij zijn CBW Gecertificeerd
   CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.