Menu
Openingstijden

Desso

Desso kent haar oorsprong in 1930, waar het bedrijf is opgericht in het Nederlandse Oss. Desso is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige design vloerkleden en tapijttegels. Inmiddels is het merk wereldwijd bekend en waar het een groot distributiecentrum in Europa heeft en klantenservicecentra's over de hele wereld, staat het hoofdkantoor nog altijd in Waalwijk.

Bij Plaisier Interieur vindt u de collectie van Desso!
Desso
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Desso: Hollandse topkwaliteit

Desso is een Nederlandse leverancier van hoogwaardige design vloerkleden en tapijttegels. Met een duidelijke focus op innovatie, kwaliteit en maatwerktoepassingen heeft het bedrijf sinds 1930 een sterke positie verworven, zowel binnen de markt voor particulieren als in de luchtvaart, de horeca en industrie. Als u op zoek bent naar een nieuw karpet, ontdekt u dan de mogelijkheden van Desso bij Plaisier Interieur.

De kwaliteit van Desso

Desso weet als geen andere vloerkleedfabrikant dat continu innoveren cruciaal is om voorop te blijven lopen in veeleisende marktsegmenten. Desso doet geen concessies aan kwaliteit en neemt zelfs een voortrekkersrol. Zo produceert het bedrijf onder meer kwalitatief zeer goede en gepatenteerde design vloerkleden die in professionele ruimtes actief bijdragen aan een lagere fijnstofconcentratie. In ons assortiment vindt u karpetten en tapijttegels van natuurlijke vezels, maar ook van kwalitatief zeer goede en slijtvaste kunststofvezels.

Desso bij Plaisier
Desso bij Plaisier

Desso en duurzaamheid gaan hand in hand

Desso hanteert bij de fabricage van zijn design vloerkleden het Cradle to Cradle-principe. Dit houdt in dat alle materialen ofwel biologisch afbreekbaar moeten zijn, ofwel op technische wijze tot herbruikbare grondstoffen moeten worden teruggebracht. Dit is alleen mogelijk als alle stappen in het productieproces aan zeer strenge eisen voldoen. Door te kiezen voor een mooi Desso karpet, werkt u mee aan een duurzame samenleving. Ontdek de collectie van Desso en maakt u een keuze uit de vele kleuren en materialen. Bestel uw Desso karpet geheel op maat voor elke ruimte van uw huis of kies voor handige tapijttegels die u zelf kunt leggen.

Ontdek Desso bij Plaisier

Wanneer u een Desso vloerkleed wilt aanschaffen, is het logisch dat u van tevoren overtuigd wilt zijn van de kwaliteit en het uiterlijk van uw investering. Neemt u dan beslist de tijd om onze showroom in Ridderkerk te bezoeken. In onze stijlvol ingerichte showroom die zeven verdiepingen beslaat, maakt u kennis met diverse Desso tapijttegels en kamerbrede design vloerkleden.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!