Openingstijden & Routebeschrijving

EYYE fauteuils

Een EYYE fauteuil staat voor tijdloze klasse en elegantie. De fauteuils zijn ware eyecatchers als het gaat om design, terwijl ze tegelijkertijd door hun gestroomlijnde vormgeving helemaal opgaan in uw interieur. En door de uitgebreide collectie van stof- en leersoorten, vinden deze fauteuils hun plek in ieder type interieur.

Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe EYYE fauteuil. Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Eyye fauteuils
Filteren

Andere categorieën:

 



Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Een EYYE fauteuil staat voor hoogstaande kwaliteit

  EYYE is een puur Hollands designmerk, dat staat voor hoogstaande kwaliteit en een prachtig ontwerp. Dit merk geeft nieuwe, ambitieuze ontwerpers de kans om klassiekers van de toekomst te maken. Deze meubels maken uw interieur daardoor persoonlijk en anders dan die van de massa. EYYE maakt onderdeel uit van de Dutch Quality Group. En dat betekent dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit materialen, die met de modernste technieken zijn vervaardigd. Een EYYE fauteuil, is een fauteuil om zelf te komen ervaren in onze designwoonwinkel.

  Vloeiende vormen sieren EYYE fauteuil Juno

  Elegante, vloeiende vormen kenmerken EYYE Juno fauteuil. Dit is een fauteuil met karakter. Zijn ranke, glooiende design en het metalen frame maken hem heel open en passend bij iedere stijl en inrichting. Omdat de Juno geen leuningen heeft, geeft hij een vriendelijk cachet aan uw interieur. Bovendien ondersteunt de zitting van de fauteuil uw lichaam optimaal en laat u volledig ontspannen en tot rust komen. De Juno nodigt u als het ware uit om lekker te komen zitten. U zult niets dan klasse ervaren.

  Een Eyye fauteuil om van te dromen en om in weg te dromen

  Bewonder de EYYE fauteuils in onze woonwinkel en kom vooral ook even proefzitten. Want gaat u eenmaal zitten? Dan voelt u gelijk de luxe en het comfort, dat de fauteuils u te bieden hebben. Een EYYE fauteuil is een fauteuil om van te dromen en om heerlijk in weg te dromen.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.