Openingstijden & Routebeschrijving

EYYE stoelen

Een EYYE stoel is altijd stijlvol met aandacht voor detail. De stoelen zijn mooi afgewerkt en bieden net wat meer dan andere stoelen. Zo kunt u mooie details vinden in de stoelpoten of juist in het tussenstuk. De stoelen van Eyye zijn eenvoudig te combineren met elke stijl of tafel.

Ontdek de stoelen van EYYE bij Plaisier. Ontdek ons aanbod online en in onze winkel!
EYYE stoelen
Filteren

Andere categorieën:

 Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  De unieke EYYE stoelen

  De kwaliteit van de stoelen van EYYE spatten ervan af. De vormgeving is uniek en gemaakt met prachtige materialen. De materialen zijn met uiterste zorg voor u uitgezocht. Bij elke EYYE stoel heeft u keuze uit vele opties. Welke bekleding u ook kiest, de stof- en leersoorten van EYYE zijn altijd van hoge kwaliteit. Van een EYYE stoel heeft u ontzettend lang plezier. De stoelen zijn met aandacht gemaakt en dat merkt u elke keer als u erop zit.

  EYYE Curv stoel

  De EYYE Curv stoel is een prachtige stoel en staat bij iedere tafel. De Curv is luxueus door de afwerking en tegelijkertijd ruimtelijk en luchtig vormgegeven. De stoel is erg comfortabel door zijn fijne zitting en verende rugsteun. Deze EYYE stoel kunt u geheel zelf samenstellen. Zo kunt u kiezen uit veel verschillende stof- en leersoorten, materialen en kleuren. Voor de poten kunt u kiezen uit diverse verschillende houtafwerkingen en voor het tussenstuk uit verschillende kleuren metaal. Zo stelt u zelf de perfecte stoel samen!

  Ontdek EYYE stoelen bij Plaisier

  Ontdek EYYE stoelen bij Plaisier. Bekijk onze collectie online en in onze showroom. Bezoek onze designer woonwinkel in Ridderkerk. Hier kunt u de stoelen zelf bekijken en natuurlijk ook uittesten. Heeft u nog vragen over de EYYE stoelen? Dan helpen wij u uiteraard graag!

  Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.