Menu
Openingstijden

Flos

Al generaties lang weet Flos tot de verbeelding van mensen te spreken met dappere ontwerpen. Innovatie staat centraal en mede hierdoor staat het merk al meer dan 50 jaar aan de top in de designwereld. Vele talenten hebben hun creativiteit al ingezet om lampen te ontwerpen die uw woning kunnen verrijken.

Bij Plaisier Interieur vindt u een uitgebreide collectie van Flos in de winkel. Plaisier Interieur is de Flos specialist van Rotterdam en omstreken met op voorraad diverse vloerlampen, hanglampen en tafellampen.
Flos
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het Italiaanse design van Flos

In 1960 werd het idee om Flos op te starten geboren in Italië. Dino Gavina vond dat het tijd was om vernieuwende modellen voor lampen te gaan ontwikkelen. Verschillende designers, zoals de Castiglioni broers en het Scarpa duo, hebben met hun vindingrijkheid en unieke stijl hun stempel gedrukt op dit merk en het een geweldige start gegeven. Lampen van hoge kwaliteit met dappere ontwerpen en innovatieve kenmerken worden nu al meer dan 50 jaar ontwikkeld. Het merk is in Italië geboren, maar is daar niet gebleven. De hele wereld kan nu genieten van het bijzondere uiterlijk van deze lampen. Wellicht staat er binnenkort ook een exemplaar in uw kamer te pronken!

De beroemde ontwerpers van Flos

In de jaren dat Flos bestaat zijn er heel wat designers geweest die hun talenten hebben ingezet voor het merk. Er wordt vaak nauw samengewerkt met bekende namen in de designwereld. Tegelijkertijd is er ook een erg goed inzicht in het ontdekken van nieuw talent. Ontwerpers die zoal voor het merk gewerkt hebben zijn Paolo Rizzatto, Jasper Morrison, Marcel Wanders, Antonio Citterio en nog veel meer. Door gebruik te maken van ervaring en geschiedenis, maar ook dapper en modern te durven zijn, blijft dit merk behoren tot de beste namen in het interieurdesign.

Ontdek Flos bij Plaisier

Kijk rond tussen het Flos aanbod van Plaisier. U vindt bij ons lampen van dit merk die gemaakt zijn door verschillende ontwerpers. Neem contact met ons op wanneer u een vraag heeft. We staan voor u klaar om u te helpen de ideale lamp voor uw woning te vinden!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!