Menu
Openingstijden

Flos hanglampen

Er gaat een uitgebreid proces vooraf aan de productie van Flos hanglampen. Er wordt goed nagedacht over de functionaliteit en stijl voordat een lamp wordt toegevoegd aan de collectie. Door veel oog voor detail te hebben en moderne technieken toe te passen is Flos terecht een belangrijke speler in de designwereld.

Bij Plaisier Interieur vindt u de hanglampen van Flos. Bekijk ons aanbod, bestel online of kom langs in onze showroom!
Flos hanglampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Groot aanbod aan Flos hanglampen

In de jaren ‘60 is het idee om Flos op te richten ontstaan. Het merk heeft dan ook al veel tijd gehad om een ruime collectie op te bouwen. Doordat er vanaf de start veel succesvolle designers gewerkt hebben, zitten er verschillende klassiekers in het aanbod die nu nog te verkrijgen zijn. U vindt bijvoorbeeld de Splügen Bräu en Parentesi lijnen terug die al sinds de jaren ‘60 en ‘70 erg geliefd zijn. Tegelijkertijd kunt u ook genieten van nieuwere ontwerpen, zoals de OK en Smithfield. Dit is mogelijk doordat het merk veel aandacht besteedt aan vernieuwing van de collectie Flos hanglampen.

Het fraaie design van Flos hanglampen

Hanglampen zijn echte blikvangers in uw woning. Het is dan ook goed te begrijpen dat u een exemplaar wilt uitkiezen dat een aanwinst is voor de ruimte. Flos hanglampen zijn hiervoor uitermate geschikt. De ontwerpen van deze hanglampen zijn gemaakt door top designers, zoals Jasper Morrison, de Castiglioni broers, Philippe Starck en Ronan en Erwan Bouroullec. Bij alle ontwerpen is goed nagedacht over de lijnen, het materiaal en de algemene uitstraling. Natuurlijk is de functionaliteit ook van groot belang. In de collectie van Flos vindt u dan ook lampen terug van hoge kwaliteit met iconische designs.

Ontdek Flos hanglampen bij Plaisier

Er zijn Flos hanglampen in gevarieerde stijlen te vinden bij Plaisier. De collectie bestaat uit ontwerpen van verschillende designers. U kunt het aanbod van Flos online bekijken of in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag om hanglampen van Flos te vinden die prachtig zullen zijn in uw woning.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!