Menu
Openingstijden

Flos plafondlampen

De originele en fraai vormgegeven Flos plafondlampen zijn in elk interieur echte blikvangers. Het toonaangevende Italiaanse merk Flos legt zich al sinds 1962 toe op het ontwerpen en produceren van aantrekkelijke verlichtingsoplossingen die de verbeelding blijven prikkelen.

Bij Plaisier Interieur vindt u de plafondlampen van Flos. Bekijk ons aanbod, bestel online of kom lang in onze showroom!
Flos plafondlampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Plaisier biedt een fraai aanbod van Flos plafondlampen

Door optimaal gebruik te maken van hoogwaardige materialen, zijn Flos plafondlampen opvallend in hun eenvoud. Het bijna minimalistische design dat wordt gehanteerd door dit Italiaanse verlichtingsmerk, maakt de lampen niet alleen tijdloos zijn maar ook zeer breed inzetbaar. In het ruime verlichtingsassortiment van Plaisier neemt de collectie van Flos dan ook niet voor niets een prominente plaats in. De lampen gaan door de eenvoudige en eerlijke lijnen naadloos op in iedere denkbare interieurstijl, waarbinnen ze hun geheel eigen en unieke identiteit nooit verliezen.

Flos plafondlampen van de hoogste kwaliteit

De materialen waarvan de Flos plafondlampen zijn vervaardigd mogen oprecht zeer hoogwaardig genoemd worden. Alleen de beste kwaliteit roestvrijstaal en handgeblazen glas worden toegepast tijdens het productieproces. Dit betekent uiteraard dat de hanglampen allemaal een enorm lange levensduur hebben; een Flos lamp koopt u dan ook voor het leven. De fittingen in de armaturen kunnen in de meeste gevallen worden voorzien van een duurzame en zeer energiezuinige LED-lamp. Door verschillende lampen van Flos in uw interieur te combineren, creëert u een aangenaam verlichte ruimte die keer op keer zal blijven verrassen.

Ontdek Flos plafondlampen bij Plaisier

Het aanbod Flos plafondlampen dat Plaisier voor u in het assortiment heeft is uitputtend. Een perfect voorbeeld van een iconisch ontwerp is bijvoorbeeld de Flos Smithfield hanglamp. Een model dat inmiddels bijna vertrouwd is geworden, maar door zijn uniciteit en doordachte design nog steeds een markante verschijning is in iedere ruimte. Als er behoefte is aan een speelse maar esthetische oplossing met een hoge lichtopbrengst, is de Flos Aim Cable-plug hanglamp​ ideaal om eindeloos mee te combineren.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!