Menu
Openingstijden

Flos tafellampen

Flos tafellampen verrijken uw woning met een prachtig design. Bekende ontwerpers, zoals Castiglioni, Anastassiades en Citterio, hebben hun talenten ingezet voor Flos door iconische tafellampen te ontwerpen. Zelfs na dit succes is het creatieve proces van het merk altijd door blijven gaan. Dit resulteert in een ruime collectie met verschillende stijlen.

Bij Plaisier Interieur vindt u uw nieuwe Flos tafellamp. Bekijk ons aanbod, bestel online of kom langs in onze showroom!
Flos tafellampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het diverse aanbod met Flos tafellampen

Iedere designer heeft een eigen stijl. Hier durft Flos gebruik van te maken. Zo is er in 50 jaar een gevarieerde collectie opgebouwd waarin ware klassiekers terug te vinden zijn. Een populair onderdeel hiervan is het aanbod met Flos tafellampen. Hier vindt u bijvoorbeeld de geliefde Kelvin lijn van Citterio. Functionaliteit staat centraal in het ontwerp van deze tafellampen met een strak uiterlijk. Ook erg succesvol is de Taccia collectie van Castiglioni. Het slimme design zorgt voor een bijzondere, sfeervolle lichtval. Dit zijn maar enkele voorbeelden uit een ruime collectie die is opgebouwd uit prachtige ontwerpen van getalenteerde designers.

De kwaliteit van Flos tafellampen

Flos heeft veel succes behaald door dapper te durven zijn. Het merk begrijpt dat er soms risico’s genomen moeten worden en dat innovativiteit niet mag ontbreken. Het gebruik van moderne, technische aspecten is dan ook erg typerend voor Flos. Daarnaast begrijpt men dat productiviteit het creatieve proces niet in de weg hoeft te staan. Zo blijft het merk aandacht houden voor nieuwe, creatieve fantasieën, terwijl er tegelijkertijd genoeg lampen gemaakt kunnen worden voor liefhebbers over de hele wereld. Achter Flos tafellampen schuilt dan ook een slim proces dat u terugziet in de kwaliteit.

Ontdek Flos tafellampen bij Plaisier

Op de website van Plaisier kunt u eenvoudig een overzicht zien van de Flos tafellampen in ons aanbod. De verschillende stijlen van Flos zijn hierin goed vertegenwoordigd. Ziet u de tafellampen liever in het echt? Dan bent u altijd welkom om naar onze winkel te komen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!