Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Flos vloerlampen

Flos vloerlampen worden getypeerd door een innovatieve stijl. Alle ontwerpen zijn vervaardigd met slimme, technische aspecten. Doordat verschillende designers samengewerkt hebben met Flos is er in het aanbod verrassend veel variatie te vinden. Op deze manier behaalt het merk al jaren succes en staat het met recht aan de top van de designwereld.

Bij Plaisier Interieur vindt u de Flos vloerlamp die u zoekt. Bekijk ons aanbod en bestel online of kom langs in onze showroom!
Flos vloerlampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De kwaliteit van Flos vloerlampen

Flos gaat al heel wat jaren mee, aangezien het in de jaren ‘60 is opgericht. Door middel van jarenlange ervaring weet het merk heel goed hoe vloerlampen van hoge kwaliteit geproduceerd kunnen worden. Het succes van de Flos vloerlampen is hier het bewijs van. Toch staat het merk zeker niet stil. Juist door innovatief en modern te zijn, blijven ze een belangrijke speler in de designwereld. Er wordt nauw samengewerkt met beroemde designers. Ook jonge talenten krijgen een kans. Zo worden er steeds weer nieuwe ideeën geopperd en kan het merk zich blijven vernieuwen.

Het fraaie aanbod met Flos vloerlampen

De veelzijdigheid van Flos zorgt ervoor dat er genoeg keuze is. In het assortiment vindt u Flos vloerlampen terug in verschillende stijlen. Wel is altijd het innovatieve, technische aspect terug te vinden waar Flos om bekendstaat. Er zijn klassieke ontwerpen aanwezig, evenals nieuwere designs. Een favoriet is bijvoorbeeld de Flos vloerlamp IC F1 door Michael Anastassiades. In dit ontwerp wordt klassieke elegantie in een modern jasje gestoken. Bij Flos komt u ook vloerlampen tegen uit de Arco lijn van Castiglioni. Dit zijn echte klassiekers die al sinds 1962 geliefd zijn om het iconische ontwerp.

Ontdek Flos vloerlampen bij Plaisier

Bij Plaisier vindt u een ruim aanbod met Flos vloerlampen in verschillende stijlen. Wilt u graag hulp krijgen bij het maken van uw keuze? U bent welkom om contact met ons op te nemen! We staan voor u klaar om u te helpen een prachtige vloerlamp van Flos te vinden.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.