Menu
Openingstijden

Flos wandlampen

Met Flos wandlampen haalt u Italiaans design van hoge kwaliteit in huis. Flos is een merk dat bekendstaat om hun revolutionaire ideeën. Sinds de oprichting is er steeds nagedacht over hoe lampen verbeterd kunnen worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat Flos tegenwoordig een aantal beroemde klassiekers in het assortiment heeft.

Bij Plaisier Interieur vindt u de Flos wandlamp die u zoekt! Bekijk ons aanbod en bestel online, of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Flos wandlampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het fraaie design van Flos wandlampen

Flos werd in de jaren ‘60 opgericht. Vanaf de start heeft het merk zich beziggehouden met het vernieuwen van lampen. Volgens Flos moest er op een andere manier naar kunstmatige verlichting gekeken worden. Lampen zouden niet alleen maar functioneel moeten zijn, maar ook een aanwinst op het gebied van interieurdesign. Er was veel lef voor nodig om dit aan te durven, maar door deze richting te kiezen is het merk beloond met wereldwijde bekendheid. Over de hele wereld waardeert men de schoonheid en kwaliteit van de producten van Flos. Natuurlijk is de innovatieve stijl ook terug te zien in de collectie met Flos wandlampen.

Het grote aanbod aan Flos wandlampen

Flos is een merk dat nooit stilstaat. Door steeds te blijven vernieuwen en verbeteren ontstaat er een collectie die mensen kan verbazen. In het aanbod vindt u Flos wandlampen terug van verschillende designers. Door de jaren heen hebben veel beroemde ontwerpers samengewerkt met Flos om een uitgebreide collectie neer te zetten. Geliefde lijnen zijn onder andere de Pochette van Dordoni, Foglio van Scarpa en de 265 van Rizzatto. U kunt zelf wandlampen van deze bekende designers in huis halen. Zo voegt u nog meer stijl toe aan de ruimte door het prachtige design en de sfeervolle lichtval.

Ontdek Flos wandlampen bij Plaisier

U kunt gerust langskomen in de ruime woonwinkel van Plaisier om de Flos wandlampen te komen bezichtigen. Ook kunt u ons gehele online aanbod eenvoudig online bestellen. Op de website kunt u ook op uw gemak rondkijken naar wat we in ons aanbod hebben. U vindt bij ons verschillende wandlampen terug van beroemde designers die samen hebben gewerkt met Flos.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!