Menu
Openingstijden

Fritz Hansen fauteuils

​Fritz Hansen fauteuils zijn afkomstig uit Denemarken en kenmerken zich door een eigentijdse uitstraling. Het exclusieve designmerk en meubelontwerpbedrijf heeft een indrukwekkend aanbod fauteuils waarmee u uw interieur smaakvol inricht. De fauteuils zijn er in diverse soorten en bieden u de mogelijkheid om op heerlijke wijze te ontspannen.

Als u op zoek bent naar een Fritz Hansen fauteuil bent u bij Plaisier aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom. Onze deskundige interieurontwerpers helpen u graag!
Fritz Hansen fauteuils
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Fritz Hansen fauteuil: topkwaliteit design

Fritz Hansen zet als Scandinavisch meubelontwerpbedrijf vol in op kwaliteit, comfort én een smaakvol design.​ Hierbij werkt het merk samen met diverse andere topontwerpers. De klassieke en eigentijdse meubelen zijn toonaangevend en tijdloos en passen in vrijwel ieder interieur. De productie van zitmeubelen is dé specialiteit van Fritz Hansen. Hierbij worden gebruik gemaakt van de modernste productietechnieken om zo comfortabele meubels te creëren. Inmiddels is het bedrijf al meer dan 100 jaar actief en daar profiteert u van in uw zoektocht naar een uniek Fritz Hansen fauteuil. Bekijk het aanbod fauteuils op onze site en maak uw keuze.

Fritz Hansen fauteuils en haar ontwerpers

Bij de productie van Fritz Hansen fauteuils wordt samengewerkt met diverse topontwerpers.​​​ Arne Jacobsen​ is een bekende ontwerper die heeft bijgedragen aan het wereldwijde succes van Fritz Hansen. De Egg Chair, maar ook de vlinderstoelen en de Swan Chair zijn van zijn hand. Jaime Hayon​ is een andere ontwerper met wie Fritz Hansen samenwerkt. Hij is bekend van de Ro fauteuil, een heerlijk fauteuil dat het ongetwijfeld goed doet in uw interieur. ​Maak het uzelf gemakkelijk en scrol door het aanbod Fritz Hansen zitmeubelen op de site.

Ontdek Fritz Hansen fauteuils bij Plaisier

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld en wilt u een exclusief Fritz Hansen fauteuil in uw interieur? Bij Plaisier vindt u ongetwijfeld een passend zitmeubel voor in de woonkamer. Bezoek onze design woonwinkel of vraag eenvoudig meer informatie aan via de website. Wij helpen u graag op weg.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!