Openingstijden & Routebeschrijving

Fritz Hansen tafels

Een Fritz Hansen tafel is altijd een blikvanger in uw interieur. In ons assortiment vindt u onder meer de iconische Super-Elliptical tafels, Danish Design ten top. Behalve deze en andere tafels omvat de collectie van Fritz Hansen klassiekers als de 'Swan' en de 'Egg', tijdloze stoelen die ontworpen zijn door Arne Jacobsen.

Bij Plaisier Interieur bent u aan het juiste adres voor een Fritz Hansen tafel. Onze interieurontwerpers helpen u graag met uw keuze. Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Fritz Hansen tafels
Filteren

Andere categorieën:

 Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Een Fritz Hansen tafel, tijdloze topkwaliteit

  Fritz Hansen vervaardigt en verkoopt al sinds het einde van de negentiende eeuw design meubels van topkwaliteit. Gerenommeerde ontwerpers als Arne Jacobsen, Piet Hein en Paul McCobb zijn aan het merk verbonden. Een Fritz Hansen tafel koopt u dan ook niet voor een paar jaar: ze zijn onverwoestbaar en dankzij het tijdloze design passen ze in bijna ieder interieur. Bovendien zijn de tafels een toonbeeld van duurzaamheid, vanwege de uitgekiende ontwerpen en de uitvoering in veelal natuurlijke materialen. Fritz Hansen tafels zijn tafels voor het leven.

  De Fritz Hansen Super-Elliptical eettafel

  De Super-Elliptical is een van de paradepaardjes in ons assortiment. Deze door Piet Hein ontworpen Fritz Hanzen eettafel is geïnspireerd door een eveneens door Hein bedachte ovale rotonde in het Zweedse Stockholm. Piet Hein moet u overigens niet verwarren met de hedendaagse Nederlandse designer Piet Hein Eek. Het gaat hier om de in 1956 overleden Deense filosoof, dichter, wiskundige en designer. De Super-Elliptical is het topstuk uit zijn oeuvre en met zijn luchtige, verchroomde of gepoedercoate onderstel en ovalen blad ook een van topstukken uit de collectie van Fritz Hansen. De tafel is verkrijgbaar in diverse formaten.

  Ontdek Fritz Hansen tafels bij Plaisier

  Ontdek de Fritz Hansen tafels bij Plaisier. Bekijk alle beschikbare modellen en uitvoeringen en bepaal welke tafel past bij uw interieur. En kijk direct ook even naar de bijpassende design stoelen uit onze collectie. Hebt u vragen of wilt u extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

  Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.