Menu
Openingstijden

Gabriel meubelstoffen

Het Deense Gabriel produceert prachtige meubelstoffen. Gabriel staat in de lijn van de Scandinavische designtraditie en dat is terug te zien in het minimalistische design van de stoffen.

Bij Plaisier Interieur vindt u de meubelstoffen van Gabriel. Onze interieurontwerpers helpen u graag met het samenstellen van de juiste stof en meubel. U bent van harte welkom in onze showroom! Ook kunt u de meubelstoffen van Gabriel eenvoudig online bestellen.
Gabriel meubelstoffen

Gabriel meubelstoffen sinds 1851

Het geboortejaar van het Deense bedrijf Gabriel is 1851. Inmiddels is Gabriel uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat bekend staat om haar meubelstoffen. Gabriel biedt een volledig pallet aan oplossingen en diensten aan de internationale meubel industrie: van stoffen, meubels en onderdelen, akoestische oplossingen tot brei- en verfraaiingsdiensten. De toewijding van het Deense bedrijf aan kwaliteit, esthetiek en functionaliteit is in al die jaren niet veranderd. Nog steeds is Gabriel specialist in het ontwerpen en vervaardigen van meubelstoffen die meubelen karakter geven.

Scandinavisch design

De ontwerpvisie van Gabriel is geworteld in de Scandinavische traditie. Het van oorsprong Deense merk toont haar origine door de minimalistische esthetiek van de meubelstoffen. Eenvoud en schoonheid, comfort en functionaliteit worden allemaal gecombineerd in de meubelstoffen van Gabriel.

Aandacht voor mens en milieu

Gabriel heeft oog voor het milieu. Omdat het bedrijf zich verantwoordelijk weet, is er veel aandacht voor circulaire economie. Ook voor de mens is er aandacht, door middel van goede en gezonde werkplekken. In elke stap in het productieproces wordt er gekeken naar wat het beste is voor mens en milieu: van het selecteren van de grondstoffen tot het ontwerpen van de meubelstoffen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!