Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Gelderland fauteuils

Gelderland fauteuils zijn typische voorbeelden van Dutch Design: industriële ontwerpen die zowel tijdloos als innovatief zijn, strak en minimalistisch maar met speelse details. Ze trekken de aandacht maar vervelen nooit. Zitcomfort, ambachtelijkheid en duurzaamheid staan voorop. Sommige modellen completeren een bank uit dezelfde serie, andere vormen juist een eigenzinnig statement.

Ontdek de mooiste Gelderland fauteuils in onze collectie! Deskundig advies over uw nieuwe Gelderland fauteuil? Wij helpen u graag! Kom langs in onze showroom of neem contact op met één van onze interieurontwerpers.
Gelderland fauteuils
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!

Elke Gelderland fauteuil is een design sieraad

Iedere Gelderland fauteuil is ontworpen door een topdesigner die tot het laatste detail betrokken blijft bij de constructie en productie van de fauteuil. Door de moderne uitstraling met retro en Scandinavische elementen past een Gelderland fauteuil bij elke interieurstijl. De door Jan des Bouvrie en Henk Vos ontworpen behaaglijke fauteuils in kubusvorm zijn tijdloze designklassiekers met bijpassende banken. Bart Vos voorziet een klassieke fauteuil en voetenbank van insectenpootjes als speelse twist. Compacte strakke ontwerpen met een luxe uitstraling ziet u van ontwerpers als Scholten en Baijings, Dick Spierenburg of ontwerpstudio FOKlab.

Iedere Gelderland fauteuil is bedoeld voor duurzaam gebruik

De handmatige constructie, polstering en stoffering  in textiel of leer van elke Gelderland fauteuil gebeurt door gedreven vakmensen met de beste materialen. Het hele productie en controle proces blijft in eigen beheer. Een Gelderland fauteuil gaat door de oersterke beukenhouten romp met nosagvering vaak generaties lang mee en ziet er na herstoffering weer als nieuw uit. Bovendien zijn de hoezen met een speciale techniek zo vastgemaakt dat ze afneembaar, reinigbaar en vervangbaar zijn. Omdat de ontwerpen tijdloos mooi zijn is een Gelderland fauteuil een duurzame investering met esthetische waarde.

In de spotlights: de Gelderland 5470 fauteuil

Speciale aandacht mag de Gelderland 5470 van Jan des Bouvrie wel hebben: deze fauteuil staat hoog genoteerd tussen de Nederlandse designklassiekers. De Gelderland 5470 bestaat uit een gebogen chromen buisconstructie die via de armleuningen doorloopt op de rug. De achterste poten en de armleggers van beukenhout zijn een chic contrast. Er is keuze uit meerdere opties in kleur en materiaal. U leunt behaaglijk achterover in de dik gepolsterde kussens van deze ergonomisch verantwoorde fauteuil, eventueel met bijpassende voetenbank. Model 5770 is een variant waarbij de buisconstructie doorloopt tot op de grond.

Ontdek Gelderland fauteuils bij Plaisier

Plaisier Interieur is trots op de smaakvolle collectie van Gelderland Meubelen. In onze design woonwinkel in Ridderkerk kunt u zelf de schoonheid en het comfort van de Gelderland fauteuils ervaren, ook op afspraak. Voor vragen of verdere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon, contactformulier of e-mail.

Wij scoren een 8.9/10 uit 850+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!