Menu
Openingstijden

Gelderland hoekbanken

Strak, functioneel, maar toch met charmante en speelse stijlelementen. Dit puur Nederlandse merk weet al vanaf de jaren dertig te verrassen. Door hoge kwaliteit is een Gelderland hoekbank een investering voor langere tijd. Plaisier Interieur stelt dit merk graag aan u voor.

Ontdek de Gelderland hoekbanken collectie van Plaisier Interieur. Kom langs in onze showroom en ondervind het comfort van de Gelderland hoekbanken!
Gelderland hoekbank
Gelderland hoekbankenSluit filter

  Prijs

  Merken

   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

   Gelderland hoekbanken, ambachtelijk gemaakt

   Gelderland meubelen is opgericht in 1936. Vanaf de beginjaren hebben de eigen ontwerpers en de externe designers zich laten inspireren door het no-nonsense uiterlijk waar het Scandinavische Nordic Design zo bekend om staat. Een Gelderland hoekbank kunt u herkennen aan de eenvoudige vormgeving, gecombineerd met optimaal zitgenot. Gelderland hoekbanken worden gemaakt in Nederland, door vakmensen met vele jaren ervaring. Als u eenmaal op een bank van Gelderland zit, voelt en ziet u de kwaliteit van écht ambachtelijk meubelmaken. Gelderland levert u een synthese van traditioneel handwerk en moderne materialen en vormgeving.

   Gelderland hoekbanken, topkwaliteit van Nederlandse bodem

   Gelderland hoekbanken worden volgens een nauwgezet procedé samengesteld. Elke stap in het fabricageproces kent een intensieve kwaliteitscontrole. Als u een Gelderland hoekbank wilt bestellen, is het verstandig om rekening te houden met een fabricagetijd van zes weken. Dan krijgt u ook een bank waar u nog vele jaren plezier van heeft. Gelderland maakt uitsluitend gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen, die ze bij betrouwbare leveranciers afnemen. In het verleden heeft Gelderland met een aantal grote namen op het gebied van industrieel ontwerpen samengewerkt. Denkt u bijvoorbeeld aan Dick Spierenburg, Jan des Bouvrie, Khodi Feiz of Lex Pott.

   De Gelderland 6511 hoekbank

   De tijdloze Gelderland 6511 hoekbank is ontworpen door Jan des Bouvrie, misschien wel de bekendste ontwerper van meubilair in Nederland. Het volumineuze zit- en ruggedeelte vormt een mooi contrast met de zeer slanke pootjes van hoogwaardig metaal. U kunt de Gelderland 6511 hoekbank, door des Bouvrie zelf omschreven als no-nonsense bank, in een aantal varianten bestellen. Zo heeft u de keuze uit wel of geen armleuningen, verschillende kleuren voor de textielen bekleding, of een versie met leren bekleding. Ook kunt u deze royale bank uitbreiden met een chaise longue-element in een standaardmaat of een extra grote versie.

   Ontdek Gelderland hoekbanken bij Plaisier

   Gelderland hoekbanken zijn duurzaam en gemaakt om vele jaren van te genieten. Dan is het wel zo verstandig om van tevoren zelf te ervaren hoe comfortabel ze zitten. Komt u eens langs in de showroom van Plaisier in Ridderkerk. Onze interieurontwerpers voorzien u graag van deskundig advies. U bent bij ons van harte welkom!

   Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
   Plaisier Interieur
   7.000m2 showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Plaisier AvantGarde
   Design Boutique
   Mariniersweg 84a
   3011 NT, Rotterdam
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Deskundig interieuradvies bij Plaisier
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
   Ontvang ons nieuwste magazine!

   Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!