Menu
Openingstijden

Gelderland stoelen

Met gevoel voor traditie en ambachtelijk handwerk gemaakt, in een trendy en functionele vormgeving. Gelderland stoelen zijn een aanwinst voor uw woning of lounge- of vergaderruimte van uw bedrijf. Laat u inspireren door de collectie van Gelderland en bezoek zeker eens onze showroom om de Gelderland stoel van uw voorkeur uit te proberen.

Bij Plaisier Interieur vindt u de mooiste Gelderland stoelen! Ook helpen onze interieurontwerpers u graag met de keuze van uw nieuwe Gelderland stoel. Kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze interieurontwerpers.
Gelderland stoelenSluit filter

  Prijs

  Merken

   Filteren
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

   Een Gelderland stoel, ambachtelijk vervaardigd

   Gelderland is een puur Nederlands bedrijf dat werd opgericht in 1936. Vanaf de beginjaren heeft de firma een duidelijke focus. Alle Gelderland stoelen, banken, fauteuils en andere meubelstukken worden ambachtelijk gemaakt door zeer ervaren meubelmakers. Wat vormgeving betreft heeft Gelderland een sterke voorkeur voor het typisch Scandinavische Nordic Design, dat op zo’n mooie manier eenvoudig ogende ontwerpen koppelt aan maximaal zitgenot en functionaliteit. Een Gelderland stoel is zowel in traditionele als hypermoderne interieurs in te passen. Gelderland heeft een eigen creatieve afdeling, maar zoekt ook graag de samenwerking met bekende ontwerpers, zowel nationale als internationale.

   Een Gelderland stoel is een duurzame investering

   Omdat bij de vervaardiging van elke Gelderland stoel handwerk zo’n cruciale rol speelt, mag u optimale kwaliteit verwachten. Elke stap van het maakproces wordt uitgebreid gecontroleerd, waarbij afwijkingen van de strenge interne kwaliteitsnormen niet geduld wordt. Een Gelderland stoel is gemaakt om jarenlang zitgenot te verschaffen, zonder slijtage, vormverlies of vermindering van ondersteunende eigenschappen.  Het begrip duurzaamheid vat Gelderland ook op een tweede manier op. Uitsluitend materialen die milieuvriendelijk en duurzaam worden geproduceerd, komen in aanmerking. U schaft dus een stoel aan die lang meegaat en met respect voor onze leefomgeving is geproduceerd.

   De Gelderland 5770 stoel

   De opvallende Gelderland 5770 stoel is een creatie van misschien wel de bekendste meubelontwerper van ons land, Jan des Bouvrie. De schuin naar voren staande boogvormige poten gaan naadloos over in de armleuningen. De druppelvormige zitting, die enigszins naar voren helt, versterkt het visueel interessante effect dat de Gelderland 5770 stoel oproept. De rugleuning daarentegen wijst schuin naar achteren en vormt zo een aantrekkelijk contrast. Als u eenmaal op deze stoel plaatsneemt, heeft u geen andere keuze dan achterover leunen en zo de meest optimale zithouding aannemen. U kunt deze stoel in meerdere kleuren krijgen, met of zonder bijpassende hocker.

   Ontdek Gelderland stoelen bij Plaisier

   Plaisier Interieur is een van de grootste leveranciers van Gelderland stoelen in Nederland. Wij hebben een grote en smaakvol ingerichte showroom in Ridderkerk. Als u op zoek bent naar een nieuwe Gelderland stoel, komt u dan zeker eens langs en vraagt u om inhoudelijk goed advies. Bij Plaisier Interieur vindt u nog veel meer design stoelen, van merken zoals Leolux, Rolf Benz, Design on Stock en Vitra.

   Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
   Plaisier Interieur
   7.000m2 showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Plaisier AvantGarde
   Design Boutique
   Mariniersweg 84a
   3011 NT, Rotterdam
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Deskundig interieuradvies bij Plaisier
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
   Ontvang ons nieuwste magazine!

   Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!