Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Hollands Licht

Hollands Licht staat voor Nederlands topdesign. Het merk is opgezet door Eikelenboom, importeur van wereldwijde verlichting. Door samen te werken met Nederlands jong talent én met topontwerpers, brengt Hollands Licht iets unieks. Zowel het design als de functionaliteit staat centraal bij iedere lamp van Hollands Licht. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe lamp aan al uw wensen voldoet!

Bij Plaisier Interieur vindt u de prachtige lampen van Hollands Licht. Bekijk onze collectie online en kom langs in onze showroom. Daar helpen onze verlichting experts u graag verder!
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het ontstaan van het merk

Hollands Licht is een onderneming van Eikelenboom, importeur van internationale designverlichting. In het jaar 2005 zag Hollands Licht het levenslicht. Het merk is geïnspireerd door het tijds overstijgende karakter en de functionaliteit van de Lotek lamp. Dit model wordt sinds 1982 door Eikelenboom geproduceerd. Sinds de oprichting van het merk Hollands Licht wordt er dagelijks intensief gewerkt om de collectie te verbreden en te optimaliseren.

Designed in Holland

Hollands Licht heeft prachtige Nederlandse designs in haar collectie. Doordat het verlichtingsmerk ontwerpen van Nederlandse ontwerpers (her) introduceert, brengt Hollands Licht het talent van Nederlandse bodem onder de aandacht. De verlichtingscollectie bestaat zowel uit designklassiekers als ook nieuwe ontwerpen van jonge ontwerptalenten. Naast het design zorgt Hollands Licht ook voor optimale functionaliteit. Iedere lamp moet de juiste lichthoeveelheid brengen en eenvoudig te bedienen zijn. Hollands Licht slaagt erin om design en functionaliteit op een unieke wijze te combineren!

Productie dicht bij huis

Naast het ontwerp vindt ook de productie zo veel als mogelijk plaats in ons land. Hollands Licht zoekt voor zowel de bewerking van het materiaal als de LED-ontwikkeling de vakmensen zo dicht mogelijk bij huis. Zo wordt de Nederlandse expertise in de maakindustrie benut én de ecologische voetafdruk geminimaliseerd.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.