Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Hülsta Now kasten

De Hülsta Now kasten zijn de perfecte kasten als u op zoek bent naar stijlvolle designkasten van uitstekende kwaliteit! De kasten zijn gemaakt van hoogwaarde materialen en naar iedere wens aan te passen. Door elementen met elkaar te combineren is voor iedere smaak en iedere woonstijl een perfecte kast te vinden.

Onze interieurontwerpers helpen u graag met het samenstellen van uw nieuwe Hülsta Now kast. Door middel van een volledig interieurontwerp wordt uw nieuwe kast volledig afgesteld op de rest van uw interieur. U bent van harte welkom in onze showroom!
Hülsta Now kasten
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Hülsta Now kasten: echt Duits vakmanschap

De kasten zijn gemaakt van duurzame materialen waardoor de kasten een lange levensduur kennen. De Duitse kwaliteit van de Hülsta Now kasten staat bekend om grondige en vakkundige afwerking waarin de details niet ontbreken. Elke hoek van de kast is afgewerkt en ook wanneer u een kast op maat besteld wordt er zorg gedragen voor kwaliteit en perfectie. De kasten kunnen naar ieders smaak en behoefte worden geproduceerd, waardoor u zeker bent van een mooie eyecatcher in uw woonkamer of slaapkamer. De gebruikte materialen zijn duurzaam en voorzien van een prachtige afwerking zonder dat de sfeer van het materiaal verloren gaat.

Deskundige montage van uw Hülsta Now kast

Wanneer u één van de Hülsta Now kasten in uw woning wilt laten plaatsen dan wordt de kast op deskundige wijze voor u gemaakt en gemonteerd. Één van de Plaiser monteurs komt dan bij u langs om de kast te monteren en op de juiste plek te plaatsen. Zo weet u zeker dat de montage optimaal en vakkundig wordt uitgevoerd. De kwaliteit van de montage staat bij ons hoog in het vaandel omdat wij staan voor design, kwaliteit en duurzaamheid. U kiest zelf het tijdstip dat u uitkomt. En wilt u uw kast helemaal op maat gemaakt hebben? Ook dan staan wij voor u klaar met advies en montage. Zo bent u er zeker van dat uw kast perfect binnen uw woonstijl en woninginrichting past.

Ontdek Hülsta Now kasten bij Plaisier

Kortom, bent u op zoek naar een prachtige designkast? Zoek dan niet verder! Wilt u de kasten graag in echt bewonderen of wilt u meer informatie? Bezoek dan onze design woonwinkel of vraag meer informatie aan.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.