Openingstijden & Routebeschrijving

Hülsta Now TV-meubels

Hülsta Now TV-meubels zijn solide, mooi vormgegeven en volledig op uw wensen aan te passen. Hülsta Now, de voordelige en kwalitatief zeer goede lijn van het Duitse Hülsta, maakt TV-meubels voor elk interieur, van traditioneel, romantisch tot strak en modern.

Bekijk ons online aanbod en kom langs in onze showroom. Onze interieurontwerpers voorzien u graag van deskundig advies. U bent van harte welkom!
Hülsta Now TV meubels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

De kwaliteit van Hülsta Now TV-meubels

Het familiebedrijf Hülsta, 75 jaar geleden opgericht door Aloïs Huls, is een van de succesvolste meubelfabrikanten van Duitsland. Hülsta staat bekend om zijn zeer goede kwaliteit en stijlvolle afwerking. Een ander belangrijk onderscheidend element is de veelzijdigheid. Hülsta meubilair kent veel verschillende extra onderdelen en opties, zodat u kasten van dit merk geheel naar eigen inzicht en behoefte kunt aanpassen. Als u een Hülsta tv-meubel koopt, weet u bovendien dat alle gebruikte materialen op zo ecologisch verantwoord mogelijke wijze geproduceerd en verwerkt zijn. Bekijk de Hülsta Now TV-meubels uit onze collectie en bepaal of u een kast met glazen deuren. gesloten deuren en met meer of minder laden en schappen wilt.

Deskundige montage van onze Hülsta Now tv-meubels

Het monteren en plaatsen van uw Hülsta Now TV-meubel is vakwerk. Plaisier Interieur maakt gebruik van ervaren en servicegerichte monteurs die uw maatwerk TV-meubel snel en secuur in elkaar zetten. Onze monteurs krijgen een interne opleiding waarbij correcte en duidelijke communicatie met klanten een belangrijk onderdeel is. U mag erop vertrouwen dat ze alle benodigde gereedschappen bij zich hebben en ook al het verpakkingsmateriaal weer meenemen. Verpakkingsmaterialen voeren we op milieuvriendelijke manier af.

Ontdek Hülsta Now bij Plaisier

Bent u geïnteresseerd in Hülsta Now TV-meubels? Neemt u dan de tijd om onze grote showroom in Ridderkerk te bezoeken. Een van onze deskundige interieurontwerpers staat u graag bij en laat u alle diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden zien. Laat u adviseren en stel samen met een van onze interieurontwerpers uw TV-meubels samen die aan al uw wensen voldoet!

Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.