Menu
Openingstijden

Hülsta Now TV-meubels

Hülsta Now TV-meubels zijn solide, mooi vormgegeven en volledig op uw wensen aan te passen. Hülsta Now, de voordelige en kwalitatief zeer goede lijn van het Duitse Hülsta, maakt TV-meubels voor elk interieur, van traditioneel, romantisch tot strak en modern.

Bekijk ons online aanbod en kom langs in onze showroom. Onze interieurontwerpers voorzien u graag van deskundig advies. U bent van harte welkom!
Hülsta Now TV meubels

Andere categorieën:

 

Hülsta Now TV-meubelsSluit filter

  Prijs

  Merken

   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

   De kwaliteit van Hülsta Now TV-meubels

   Het familiebedrijf Hülsta, 75 jaar geleden opgericht door Aloïs Huls, is een van de succesvolste meubelfabrikanten van Duitsland. Hülsta staat bekend om zijn zeer goede kwaliteit en stijlvolle afwerking. Een ander belangrijk onderscheidend element is de veelzijdigheid. Hülsta meubilair kent veel verschillende extra onderdelen en opties, zodat u kasten van dit merk geheel naar eigen inzicht en behoefte kunt aanpassen. Als u een Hülsta tv-meubel koopt, weet u bovendien dat alle gebruikte materialen op zo ecologisch verantwoord mogelijke wijze geproduceerd en verwerkt zijn. Bekijk de Hülsta Now TV-meubels uit onze collectie en bepaal of u een kast met glazen deuren. gesloten deuren en met meer of minder laden en schappen wilt.

   Deskundige montage van onze Hülsta Now tv-meubels

   Het monteren en plaatsen van uw Hülsta Now TV-meubel is vakwerk. Plaisier Interieur maakt gebruik van ervaren en servicegerichte monteurs die uw maatwerk TV-meubel snel en secuur in elkaar zetten. Onze monteurs krijgen een interne opleiding waarbij correcte en duidelijke communicatie met klanten een belangrijk onderdeel is. U mag erop vertrouwen dat ze alle benodigde gereedschappen bij zich hebben en ook al het verpakkingsmateriaal weer meenemen. Verpakkingsmaterialen voeren we op milieuvriendelijke manier af.

   Ontdek Hülsta Now bij Plaisier

   Bent u geïnteresseerd in Hülsta Now TV-meubels? Neemt u dan de tijd om onze grote showroom in Ridderkerk te bezoeken. Een van onze deskundige interieurontwerpers staat u graag bij en laat u alle diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden zien. Laat u adviseren en stel samen met een van onze interieurontwerpers uw TV-meubels samen die aan al uw wensen voldoet!

   Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
   Plaisier Interieur
   7.000m2 showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Plaisier AvantGarde
   Design Boutique
   Mariniersweg 84a
   3011 NT, Rotterdam
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 125 jaar ervaring
   7.000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   Deskundig interieuradvies bij Plaisier
   Deskundig interieuradvies?
   Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
   Ontvang ons nieuwste magazine!

   Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!