Menu
Openingstijden

Hülsta dressoirs

De kastprogramma's van Hülsta zijn op maat samen te stellen. Vaak heeft ieder programma een dressoir of sideboard versie in haar kastenlijn. Meubelen van Hülsta zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Echte Duitse kwaliteit, dus! Ontdek nu Hülsta bij Plaisier Interieur! Onze Hülsta experts helpen u graag.
Hulsta dressoirs
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Design Hülsta dressoir

Wilt u een prachtig design Hülsta dressoir toevoegen aan uw interieur? Dat snappen wij heel goed! De elegante en moderne look van Hülsta dressoirs past in elke woning. De Hülsta dressoirs zijn vooral gemaakt uit hout, glas en metaal. Dit zorgt ervoor dat een Hülsta dressoir een tijdloze look heeft.

Eettafel dressoir van massief hout

U ziet het snel: bij Hülsta houden ze van mooi, kwaliteitsvol hout en de mooiste kleuren lak. De meeste Hülsta dressoirs zijn dan ook gemaakt van hout. Afhankelijk van het model, heeft u de keuze uit meerdere houtsoorten zoals massief eikenhout, massief walnoothout of afgelakt in een mooie kleur. Onze specialisten geven u graag meer uitleg over alle mogelijkheden bij het Hülsta dressoir dat u mooi vindt.

De dressoirs van Hülsta

De Hülsta dressoirs uit onze collectie zijn op maat samen te stellen. Voor een iets lagere prijs kunt u bij ons ook terecht voor de dressoirs uit de Hülsta Now collectie. Als u met een kleiner budget wilt genieten van de mooiste designmeubelen, is dit de lijn voor u. Wilt u een op maat gemaakt dressoir? Dan bent u bij Hülsta aan het juiste adres.

Andere Hülsta meubelen

Lijkt een interieur met meerdere prachtige meubelen van Hülsta u wel wat? Dan kunnen wij u helpen. Bij Plaisier Interieur vindt u onder meer de Hülsta kast, het Hülsta tv-meubel en het Hülsta wandmeubel van uw dromen.

Een Hülsta dressoir kopen bij Plaisier Interieur

Heeft u een prachtig Hülsta dressoir gezien maar heeft u nog vragen? Dan helpen onze experts u graag. Bezoek onze showroom en bekijk al onze Hülsta meubelen van dichtbij. Als dé Hülsta dealer van Rotterdam en omstreken hebben we een uitgebreid aanbod. Heeft u nog vragen over het Hülsta dressoir waar u uw oog op liet vallen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!