Openingstijden & Routebeschrijving

Hülsta eettafels

Het Duitse merk Hülsta verkoopt design meubelen van de beste kwaliteit. Bent u op zoek naar een Hülsta eettafel? Dan bent u aan het juiste adres bij Plaisier Interieur. Onze adviseurs kunnen u goed van advies voorzien.

Ontdek de Hülsta collectie online en in onze showroom! Onze Hülsta experts helpen u graag.
Hulsta tafels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Design Hülsta eettafel

Een Hülsta eettafel is een echt designstuk, een echte eyecatcher in uw interieur. Als u houdt van een opvallend model, dat de aandacht trekt in huis, is een Hülsta eettafel vast iets voor u. Hülsta eettafels zijn te herkennen aan de strakke, moderne look en hebben meestal een blad van hout, maar ook glas is een mogelijkheid. De simplistische elegantie van de Hülsta eettafels, zorgen ervoor dat de look van de tafels tijdloos is. U zult dus jaren plezier hebben aan uw Hülsta eettafel!

Eettafel Hülsta van massief hout

De meeste Hülsta eettafels hebben een blad van massief hout, zoals massief eikenhout of massief notenhout. Een model waar we graag even focus op leggen, is de Hülsta eettafel ET 1500. Deze statement Hülsta eettafel heeft een voetzuil en een tafelblad, in massief hout of lak. De voetzuil verbergt een geheim: hierin zitten de verlengbladen, waarmee u de tafel kunt uitbreiden. Deze Hülsta eettafel is dus ideaal voor etentjes met de hele familie!

De reeksen van Hülsta

Een Hülsta eettafel – of een ander meubel van Hülsta – heeft een superieure kwaliteit. Wij verkopen verschillende reeksen van Hülsta, zoals de Hülsta now. Dit is een scherp geprijsde, trendy en moderne lijn. Now! by Hülsta is perfect als u met een beperkt budget een prachtig en kwaliteitsvol design interieur wilt samenstellen.

Andere Hülsta meubelen

Wilt u meerdere Hülsta meubelen aan uw interieur toevoegen? Dat kan! Bij Plaisier Interieur kunt u onder meer nog een Hülsta kast, Hülsta wandmeubel, Hülsta tv-meubel, Hülsta stoelen en een Hülsta dressoir scoren. Kies nu voor de Duitse kwaliteit van Hülsta en kies voor comfort, individualiteit en schoonheid!

Hülsta kopen bij Plaisier Interieur

Wilt u een Hülsta eettafel kopen? Dan helpen wij u graag. Breng een bezoekje aan onze showroom, onze Hülsta experts kunnen u alles vertellen over het merk en wij helpen u graag met het maken van uw keuze. Wij zijn al jaren dé Hülsta dealer van Rotterdam en omstreken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.