Menu
Openingstijden

Hülsta eettafels

Het Duitse merk Hülsta verkoopt design meubelen van de beste kwaliteit. Bent u op zoek naar een Hülsta eettafel? Dan bent u aan het juiste adres bij Plaisier Interieur. Onze adviseurs kunnen u goed van advies voorzien.

Ontdek de Hülsta collectie online en in onze showroom! Onze Hülsta experts helpen u graag.
Hulsta tafels
Filteren
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Design Hülsta eettafel

Een Hülsta eettafel is een echt designstuk, een echte eyecatcher in uw interieur. Als u houdt van een opvallend model, dat de aandacht trekt in huis, is een Hülsta eettafel vast iets voor u. Hülsta eettafels zijn te herkennen aan de strakke, moderne look en hebben meestal een blad van hout, maar ook glas is een mogelijkheid. De simplistische elegantie van de Hülsta eettafels, zorgen ervoor dat de look van de tafels tijdloos is. U zult dus jaren plezier hebben aan uw Hülsta eettafel!

De reeksen van Hülsta

Een Hülsta eettafel – of een ander meubel van Hülsta – heeft een superieure kwaliteit. Wij verkopen verschillende reeksen van Hülsta, zoals de Hülsta now. Dit is een scherp geprijsde, trendy en moderne lijn. Now! by Hülsta is perfect als u met een beperkt budget een prachtig en kwaliteitsvol design interieur wilt samenstellen.

Andere Hülsta meubelen

Wilt u meerdere Hülsta meubelen aan uw interieur toevoegen? Dat kan! Bij Plaisier Interieur kunt u onder meer nog een Hülsta kast, Hülsta wandmeubel, Hülsta tv-meubel, Hülsta stoelen en een Hülsta dressoir scoren. Kies nu voor de Duitse kwaliteit van Hülsta en kies voor comfort, individualiteit en schoonheid!

Hülsta kopen bij Plaisier Interieur

Wilt u een Hülsta eettafel kopen? Dan helpen wij u graag. Breng een bezoekje aan onze showroom, onze Hülsta experts kunnen u alles vertellen over het merk en wij helpen u graag met het maken van uw keuze. Wij zijn al jaren dé Hülsta dealer van Rotterdam en omstreken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!