Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Hülsta stoelen

Bent u op zoek naar mooie designstoelen? Dan bent u bij het merk Hülsta aan het juiste adres. De Hülsta stoelen zijn namelijk prachtig en perfect als eetkamerstoelen, bureaustoelen of extra stoelen in de woonkamer. Doordat de Hülsta stoelen helemaal naar eigen smaak aan te passen zijn, zijn deze stoelen geschikt in iedere woon- en eetkamer.

Bekijk ons assortiment Hülsta stoelen en kom langs in onze showroom! Onze interieurontwerpers geven u graag advies over uw nieuwe Hülsta stoel.
Hulsta stoelen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!

Hülsta stoelen van Plaisier Interieur

Bij Plaisier Interieur vindt u een ruime collectie aan Hülsta meubelen. Naast de prachtige Hülsta kasten en wandmeubelen vindt u hier ook de mooiste Hülsta stoelen. Onze Hülsta specialisten staan in onze winkel voor u klaar om de beste inrichting voor u te realiseren. Deze specialisten weten alles over het mooie Duitse merk en kunnen u adviseren als u op zoek bent naar nieuwe Hülsta stoelen.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze Hülsta experts. Deze stellen graag de ideale stoel voor u samen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten. Daarnaast nemen onze specialisten graag alle extra opties met u door. Natuurlijk houden wij hierbij ook rekening met uw wensen qua budget en doen wij u graag een passende aanbieding.

Over Hülsta

Het Duitse systeemmeubelenmerk Hülsta werd in 1940 opgericht. Al vanaf het begin lopen de kenmerken duurzaamheid, innovatie, flexibiliteit, functionaliteit en kwaliteit als een rode draad door de collectie. Naast dat deze Duitse kastenspecialist de maatstaf voor systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit is, ontwerpt het ook prachtige andere meubelen. Zo zijn de Hülsta stoelen van prachtig design en uitmuntende kwaliteit, waardoor u jarenlang woonplezier heeft.

De Hülsta D2 stoel

Bij Plaisier Interieur vindt u de populaire Hülsta D2 stoelen. Deze stoelen van Hülsta zijn echte klassiekers binnen de stoelen collectie. U kunt geheel uw eigen Hülsta stoel samenstellen met een hoge of lage rug. Daarnaast kunt u de keuze maken tussen een Hülsta stoel met of zonder armleuning. De D2 Hülsta stoel is te verkrijgen met de Easy-Glider-functie, die bij een lichte druk naar achteren de rugleuning traploos in de gewenste positie zet. Dit is natuurlijk ideaal als u lekker lang wilt tafelen of natafelen.

Service van Plaisier Interieur

Wilt u de Hülsta stoelen eens in het echt komen bewonderen? Dan kunt u altijd langskomen bij onze showroom in Ridderkerk. Hier vindt de mooiste design meubelen. Als u al weet welke Hülsta stoelen u wilt kopen, kunt u online een offerte aanvragen voor de stoelen van uw keuze. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op op de opties door te spreken. Heeft u nog vragen over de Hülsta stoelen of andere meubelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wij scoren een 8.9/10 uit 850+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!