Menu
Openingstijden

Hülsta tv-meubels

Als u op zoek bent naar een Hülsta tv-meubel, bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment Hülsta design meubelen. Ieder Hülsta tv-meubel heeft een slimme oplossing voor uw tv en audio. Een Hülsta tv-meubel zorgt ervoor dat de rommelige details, zoals kabels, aan het oog worden onttrokken. Bekijk het ruime assortiment Hülsta tv-meubels en kies een tv-meubel die past in uw interieur.
Hulsta TV meubel bij Plaisier Interieur
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Hülsta tv-meubels in alle soorten en maten

De Hülsta systeemmeubelen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo ook als tv-meubel. Ze staan bekend om het fijne comfort en de vele toepassingsmogelijkheden. U kunt de fronten en functies geheel naar smaak inrichten. Hierdoor bouwt u het tv-meubel van uw dromen. Door de vele maatvoeringen, is er altijd een maatvoering geschikt voor u. Mocht dit niet zo zijn, dan is ook een Hülsta tv-meubel op maat mogelijk. De Hülsta tv-meubels hebben alle een uniek design, zijn praktisch en hebben een fijne afwerking met unieke accenten.

Hülsta tv-meubel voor ieder interieur

Door de uiteenlopende mogelijkheden zijn de Hülsta tv-meubels geschikt voor vrijwel ieder interieur. Kies bijvoorbeeld de Hülsta Neo. Dit is misschien het de meest populaire systeemmeubel van dit moment. De Neo is verkrijgbaar als Hülsta tv-meubel met mediapaneel en ingebouwde speakers. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor dit Hülsta tv-meubel. Zo is hij niet alleen verkrijgbaar als tv-meubel, maar kunt u dit systeemmeubel ook bestellen als hangkast, boekenkast of compleet wandmeubel.

 

Toch op zoek naar een ander design? Ga dan voor de Hülsta Gentis. De Hülsta Gentis is nieuw in het kastenprogramma van Hülsta. Natuurlijke schoonheid en moderne elegantie komen samen in dit prachtige tv-meubel. Hiervoor gebruikt Hülsta de meest hoogwaardige materialen.

 

En dat Hülsta niet alleen bij de Gentis gebruikmaakt van hoogwaardige materialen, laten ze ook in de Hülsta Mega Design zien. De kasten kunnen gecombineerd worden met hout en oppervlakken in structuurlak in diverse kleuren. Dit prachtige Hülsta tv-meubel zal prachtig staan in uw woonkamer.

Over Hülsta

Hülsta werd in 1940 opgericht en werd al snel hét Duitse systeemmeubelen merk. Vanaf het begin lopen de kenmerken duurzaamheid, innovatie, flexibiliteit, functionaliteit en kwaliteit als een rode draad door de collectie. Dit zorgt ervoor dat de Duitse kastenspecialist wereldwijd de maatstaf zet voor systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit. Zo heeft u jarenlang woonplezier van uw maatwerk Hülsta tv-meubel.

Service van Plaisier Interieur

Wilt u de Hülsta tv-meubelen eens in het echt komen bewonderen? Dan kunt u altijd langskomen bij onze showroom in Ridderkerk. Hier vindt de mooiste design meubelen. Weet u al wat voor Hülsta tv-meubel u wilt kopen? Dan kunt u online een offerte aanvragen voor het tv-meubel van uw keuze. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen over de Hülsta tv-meubels of andere meubelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Welke kleuren zijn er mogelijk bij de Hülsta tv-meubels?

Bij Hülsta zijn de mogelijkheden eindeloos om tot een ideaal kleurenpalet voor uw tv-meubel te komen. Zo kunt u het meubelstuk aanpassen aan uw wens. Heeft u een voorkeur voor een warm of koel kleurenpalet, het is allemaal mogelijk bij Hülsta. De interieuradviseurs van Plaisier Interieur helpen u graag met het samenstellen van de perfecte kleurencombinatie voor uw tv-meubel. U kunt hiermee uw meubelstuk geheel laten integreren in uw interieur. Bij Plaisier Interieur bent u daarnaast verzekerd van deskundige installatie door ons ervaren team van monteurs.

 

Waarom zou ik kiezen voor een Hülsta tv-meubel?

Hülsta hecht grote waarde aan duurzaamheid en een goed woonklimaat. Om die reden zorgt Hülsta ervoor dat zij geen tropisch hout gebruiken, maar dat het hout afkomstig is uit gecontroleerde aanbouw. De meubelen worden verwerkt met beproefde technieken, waardoor u zo lang mogelijk kunt genieten van uw Hülsta tv-meubel. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke lakken en lijmen voor een gezond klimaat. Hülsta ontwerpt meubelen voor iedereen die waarde hecht aan een functioneel, mooi en duurzaam ingerichte woning. Kwaliteitsbewaking staat dan ook voorop. Hülsta is door vele Europese onafhankelijke instellingen bekroond voor de kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief goede tv-meubel.

 

Hoeveel garantie heb ik op mijn Hülsta tv-meubel?

Hülsta biedt 5 jaar garantie op (tv-)meubelen en 2 jaar garantie op elektronica. De garantie wordt geactiveerd als u zich binnen 6 maanden na aankoop als nieuwe klant registreert. De begindatum van de garantieperiode is de factuurdatum. Onmiddellijk nadat u bent ingeschreven, ontvangt u een ontvangstbevestiging per mail. Na de controle van de bestelgegevens ontvangt u zo snel mogelijk de bevestiging van uw registratie van de 5 jaar garantie.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!