Openingstijden & Routebeschrijving

Hülsta tv-meubels

Als u op zoek bent naar een Hülsta tv-meubel, bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment Hülsta design meubelen. Ieder Hülsta tv-meubel heeft een slimme oplossing voor uw tv en audio. Een Hülsta tv-meubel zorgt ervoor dat de rommelige details, zoals kabels, aan het oog worden onttrokken. Bekijk het ruime assortiment Hülsta tv-meubels en kies een tv-meubel die past in uw interieur.
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Hülsta tv-meubels in alle soorten en maten

De Hülsta systeemmeubelen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Zo ook als tv-meubel. Ze staan bekend om het fijne comfort en de vele toepassingsmogelijkheden. U kunt de fronten en functies geheel naar smaak inrichten. Hierdoor bouwt u het tv-meubel van uw dromen. Door de vele maatvoeringen, is er altijd een maatvoering geschikt voor u. Mocht dit niet zo zijn, dan is ook een Hülsta tv-meubel op maat mogelijk. De Hülsta tv-meubels hebben alle een uniek design, zijn praktisch en hebben een fijne afwerking met unieke accenten.

Hülsta tv-meubel voor ieder interieur

Door de uiteenlopende mogelijkheden zijn de Hülsta tv-meubels geschikt voor vrijwel ieder interieur. Kies bijvoorbeeld de Hülsta Neo. Dit is misschien het de meest populaire systeemmeubel van dit moment. De Neo is verkrijgbaar als Hülsta tv-meubel met mediapaneel en ingebouwde speakers. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor dit Hülsta tv-meubel. Zo is hij niet alleen verkrijgbaar als tv-meubel, maar kunt u dit systeemmeubel ook bestellen als hangkast, boekenkast of compleet wandmeubel.

 

Toch op zoek naar een ander design? Ga dan voor de Hülsta Gentis. De Hülsta Gentis is nieuw in het kastenprogramma van Hülsta. Natuurlijke schoonheid en moderne elegantie komen samen in dit prachtige tv-meubel. Hiervoor gebruikt Hülsta de meest hoogwaardige materialen.

 

En dat Hülsta niet alleen bij de Gentis gebruikmaakt van hoogwaardige materialen, laten ze ook in de Hülsta Mega Design zien. De kasten kunnen gecombineerd worden met hout en oppervlakken in structuurlak in diverse kleuren. Dit prachtige Hülsta tv-meubel zal prachtig staan in uw woonkamer.

Over Hülsta

Hülsta werd in 1940 opgericht en werd al snel hét Duitse systeemmeubelen merk. Vanaf het begin lopen de kenmerken duurzaamheid, innovatie, flexibiliteit, functionaliteit en kwaliteit als een rode draad door de collectie. Dit zorgt ervoor dat de Duitse kastenspecialist wereldwijd de maatstaf zet voor systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit. Zo heeft u jarenlang woonplezier van uw maatwerk Hülsta tv-meubel.

Service van Plaisier Interieur

Wilt u de Hülsta tv-meubelen eens in het echt komen bewonderen? Dan kunt u altijd langskomen bij onze showroom in Ridderkerk. Hier vindt de mooiste design meubelen. Weet u al wat voor Hülsta tv-meubel u wilt kopen? Dan kunt u online een offerte aanvragen voor het tv-meubel van uw keuze. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen over de Hülsta tv-meubels of andere meubelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.