Menu
Openingstijden

Kvadrat meubelstoffen

Het Deense Kvadrat (1968) is een van de meest toonaangevende textielproducenten ter wereld. De hoogwaardige stoffencollectie van het Deense merk is modern en wordt bovendien duurzaam geproduceerd.

Bij Plaisier Interieur vindt u de meest uitgebreide Kvadrat collectie van Rotterdam en omstreken!
Kvadrat meubelstoffen bij Plaisier Interieur

Kvadrat stoffen: Scandinavische kwaliteit

Het Deense Kvadrat is opgericht in 1968. De weverij heeft diepe wortels in de wereldberoemde Scandinavische design traditie. Kvadrat produceert design meubelstoffen, tapijten, raambekleding en akoestische oplossingen voor zowel bedrijven als consumenten. Alle Kvadrat producten worden gekenmerkt door Kvadrat’s focus op kleur, kwaliteit, eenvoud en innovatie.

Altijd aan het innoveren

Kvadrat is een echte pioneer: altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen op het gebied van design. De aanpak van het Deense bedrijf kan dan ook omschreven worden met de woorden samenwerking, nieuwsgierigheid, kennis delen en milieubewust. De nauwe samenwerking met ’s werelds beste designers en fabrieken maken het voor Kvadrat mogelijk om de lat steeds hoger te leggen. Om het optimale te bereiken is Kvadrat altijd aan het innoveren en veranderen.

Duurzaam geproduceerd in Europa

De stoffen van Kvadrat worden geproduceerd in de weverijen te Engeland, Noorwegen en Nederland. Door in Europa te produceren heeft de Deense weverij controle over de CO2 uitstoot en productieprocessen. De stoffen worden met de beste materialen gemaakt zodat ze lang meegaan, en zo min mogelijk schadelijke effecten op het milieu hebben.Dat Kvadrat als duurzaam gezien kan worden blijkt ook wel uit het feit dat de meeste stoffen het label EU Ecolabel (EU flower) dragen. Dit getuigt van hoge duurzaamheid.

 

U kunt er dan ook verzekerd van zijn dat een Kvadrat stof op uw nieuwe design bank, fauteuil of stoel jarenlang meegaat.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!