Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Leolux banken

Leolux banken bieden u de kwaliteit en comfort zoals u deze gewend bent van het familiebedrijf. De klassieke en toch eigentijdse designs van de prachtige Leolux banken creëren een aangename en uitnodigende sfeer in uw interieur. Of u nu houdt van een hoog zitcomfort zoals bij de Leolux Bellice of gaat voor het strakke uiterlijk van de Leolux Flint, u vindt het allemaal bij Plaisier Interieur.

Onze interieuradviseurs helpen u graag met het maken van een geschikte keuze voor uw interieur.
Leolux banken bij Plaisier Interieur
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Hoogwaardige kwaliteit van Leolux banken

Bij Leolux staat vormgeving en kwaliteit centraal. Vooral de kwaliteit is meteen zichtbaar en voelbaar. Leolux werkt dan ook samen met kwaliteitsleveranciers, die hun productiemethoden kunnen verantwoorden. Op deze manier bent u gegarandeerd van een zo hoog mogelijke kwaliteit van de Leolux banken. De medewerkers van Leolux hebben een hoog kwaliteitsbesef, waardoor zij hoogwaardige banken kunnen leveren.

Populaire Leolux banken

Heeft u al kennisgemaakt met de volgende populaire Leolux banken? De strakke Leolux Flint is een uitgebreid programma dat zo is opgebouwd, dat u hem geheel naar wens kunt samenstellen. Kiest u voor een hoekbank, een schuine combinatie of toch voor extra divans? Het is allemaal mogelijk met de Leolux Flint.

 

Een ander populair model is de Leolux Bellice. Deze comfortabele bank met opvallende details is een echte blikvanger, met een uitnodigende uitstraling. De siernaden worden handmatig afgeknoopt en de banken worden verfijnd afgewerkt, wat u voelt in het comfort. Er zijn talloze mogelijkheden bij de Leolux Bellice. Zo kunt u de hardheid van het zit- en rugkussen aanpassen naar uw wens en kunt u zelfs de hoogte en breedte van de zitting geschikt maken naar uw behoefte.

 

Bent u de Leolux Tango al tegengekomen? Deze sierlijke bank is al meer dan 25 jaar een zeer geliefd model in de Leolux bankencollectie. De combinatie van functionaliteit en comfort maakt dat de bank de ideale design bank voor u is. De Leolux Tango heeft namelijk verstelbare elementen, zodat u altijd comfortabel ligt of zit op de bank.

Prachtige design van Leolux banken

Alle Leolux banken hebben een prachtig design, met een kunstzinnige vormgeving als basis. Vanaf de eerste schets tot aan de volledige productie wordt er rekening gehouden met het comfort, de materiaalkeuze en de sierlijkheid van het product. Leolux heeft meer dan acht decennia aan kennis en ervaring opgebouwd om u een prachtig design bank aan te bieden. Of u gaat voor een strak design of voor een sierlijke uitstraling van uw Leolux bank, u vindt het allemaal bij Plaisier Interieur. In onze showroom kunt u terecht voor verschillende Leolux banken.

Wij scoren een 8.9/10 uit 850+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.