Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Leolux banken

Plaisier Interieur is één van de grootste Leolux Select Stores van Nederland, dus u vindt bij ons vast de nieuwe Leolux bank voor uw interieur!

De banken van Leolux staan voor kwaliteit, hoogstaand zitcomfort en een aansprekende vormgeving. Op zoek naar een nieuwe kwalitatief hoogstaande bank? Een echte Leolux bank staat garant voor comfort en jarenlang zitplezier. De Leolux banken collectie bestaat uit veel verschillende modellen; van vooruitstrevende lounge banken tot compacte banken met ultiem zitcomfort. Bij alle banken uit de Leolux collectie heeft u keuze uit vele stof- en leersoorten in vele kleuren.
Leolux Bellice
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!

Leolux banken collectie

De Leolux design meubelen worden al sinds 1948 gemaakt met één doel: comfort. Uw Leolux bank ziet er dus niet alleen geweldig uit, maar zit ook heerlijk. Welke Leolux bank gaat met uw hart lopen? Is het de Leolux Bora Balanza bank, de Leolux Boavista of de Leolux Devon bank van designer Jan Armgardt? Leolux Devon banken zijn te koop als 2-, 2,5- en 3-zitsbanken en zijn zowel in stof als in leer verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om bij deze banken een bijhorende chaise longue te kopen, voor extra comfort. Een andere favoriet is de Leolux Arabella bank. Door de ronde vormgeving ligt deze bank heerlijk. Bekleed uw Leolux banken met kussens en plaids en u wilt waarschijnlijk nooit meer ergens anders zitten!

Leolux bank kleuren

Leolux is niet bang van kleuren. De Leolux banken zijn dan vaak ook echte eyecatchers, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Vaak kunt u zelfs ook de kleur van de stiknaden kiezen. Creëer zo uw eigen unieke bank! U kunt uw design bank zó aanpassen tot die helemaal naar uw zin is. U heeft de keuze uit vele stof en leersoorten. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste combinatie.

Service van Plaisier Interieur

Houdt u van échte design interieurs? Dan hebben wij bij Plaisier Interieur een groot assortiment aan design meubelen voor u. Vergeet hierbij ook de andere Leolux meubelen niet, zoals de bijzettafels, eetkamerstoelen en eettafels van Leolux! Plaisier Interieur toont bijna de gehele Leolux collectie in haar winkel en online. Kom langs in onze winkel of bestel het door u gewenste meubel online door een offerte aan te vragen. We doen u graag een passende aanbieding.

Veel gestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden bij het aankopen van een Leolux bank?

Laat u allereerst goed informeren. Op de Leolux website en op www.plaisierinterieur.nl/leolux vindt u heel veel informatie. Met name de unieke Leolux Creator tool kan hierbij helpen.

 

Daarnaast is het belangrijk het zitcomfort te ervaren van een Leolux bank. Bij veel modellen heeft u de mogelijkheid uit verschillende zitcomforts (hard, zacht of medium). Ook is vaak de hoogte van de bank aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Bij Plaisier Interieur kunt u altijd op vele Leolux banken proefzitten.

 

Waar kan ik het beste een Leolux bank kopen?
Voor de aankoop van een Leolux bank kunt u het beste terecht bij een Leolux Select Store of bij één van de Leolux Design Centers. Plaisier Interieur is in Nederland één van de grootste Leolux Select Stores. U vindt bij ons welhaast de complete Leolux collectie. Bovendien bent u verzekerd van ervaren medewerkers die u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden van een Leolux bank om combinatie met de rest van uw interieur.

 

Is het impregneren van een Leolux bank noodzakelijk?
Zeker niet! Vanuit Leolux wordt het impregneren van een stof zelfs afgeraden (zoals een Protexx behandeling). De fabrieksgarantie van Leolux op de stof komt ook te vervallen. De extra kosten voor het impregneren van uw bank is een extra verdienmodel van de winkelier en het bedrijf die de extra protectie aanbrengt. Door de extra kosten van het impregneren kan de winkelier en het bedrijf die de extra protectie aanbrengt de vervallen fabrieksgarantie van Leolux, overnemen. U betaalt dus extra voor garantie, die aan de ene kant vanuit de fabriek vervalt en aan de andere kant door de winkelier zelf wordt toegevoegd.

 

Goed om te weten: Leolux stoffen zijn vaak vanuit de fabriek al voldoende vuilafstotend of goed na te behandelen indien onverhoopt een vlek ontstaat in de stof. Een extra impregneer laag zorgt ervoor dat de stof ook minder fijn aanvoelt. Daarnaast biedt het extra impregneren van de stof ook geen 100% bescherming. Zo is deze laag o.a. aan slijtage onderhevig.

 

Kortom: het extra impregneren van een Leolux bank raden wij dan ook af. Mocht u onverhoopt problemen hebben met vlekken in uw Leolux bank? Neem dan contact met ons op. In samenspraak met Leolux zullen wij zorgdragen voor een passende oplossing waar u niet onnodig te veel voor betaald.

Wij scoren een 8.9/10 uit 850+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!