Menu
Openingstijden

Leolux banken

Leolux banken bieden u de kwaliteit en comfort zoals u deze gewend bent van het familiebedrijf. De klassieke en toch eigentijdse designs van de prachtige Leolux banken creëren een aangename en uitnodigende sfeer in uw interieur. Of u nu houdt van een hoog zitcomfort zoals bij de Leolux Bellice of gaat voor het strakke uiterlijk van de Leolux Flint, u vindt het allemaal bij Plaisier Interieur.

Onze interieuradviseurs helpen u graag met het maken van een geschikte keuze voor uw interieur.
Leolux banken bij Plaisier Interieur
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Hoogwaardige kwaliteit van Leolux banken

Bij Leolux staat vormgeving en kwaliteit centraal. Vooral de kwaliteit is meteen zichtbaar en voelbaar. Leolux werkt dan ook samen met kwaliteitsleveranciers, die hun productiemethoden kunnen verantwoorden. Op deze manier bent u gegarandeerd van een zo hoog mogelijke kwaliteit van de Leolux banken. De medewerkers van Leolux hebben een hoog kwaliteitsbesef, waardoor zij hoogwaardige banken kunnen leveren.

Populaire Leolux banken

Heeft u al kennisgemaakt met de volgende populaire Leolux banken? De strakke Leolux Flint is een uitgebreid programma dat zo is opgebouwd, dat u hem geheel naar wens kunt samenstellen. Kiest u voor een hoekbank, een schuine combinatie of toch voor extra divans? Het is allemaal mogelijk met de Leolux Flint.

 

Een ander populair model is de Leolux Bellice. Deze comfortabele bank met opvallende details is een echte blikvanger, met een uitnodigende uitstraling. De siernaden worden handmatig afgeknoopt en de banken worden verfijnd afgewerkt, wat u voelt in het comfort. Er zijn talloze mogelijkheden bij de Leolux Bellice. Zo kunt u de hardheid van het zit- en rugkussen aanpassen naar uw wens en kunt u zelfs de hoogte en breedte van de zitting geschikt maken naar uw behoefte.

 

Bent u de Leolux Tango al tegengekomen? Deze sierlijke bank is al meer dan 25 jaar een zeer geliefd model in de Leolux bankencollectie. De combinatie van functionaliteit en comfort maakt dat de bank de ideale design bank voor u is. De Leolux Tango heeft namelijk verstelbare elementen, zodat u altijd comfortabel ligt of zit op de bank.

Prachtige design van Leolux banken

Alle Leolux banken hebben een prachtig design, met een kunstzinnige vormgeving als basis. Vanaf de eerste schets tot aan de volledige productie wordt er rekening gehouden met het comfort, de materiaalkeuze en de sierlijkheid van het product. Leolux heeft meer dan acht decennia aan kennis en ervaring opgebouwd om u een prachtig design bank aan te bieden. Of u gaat voor een strak design of voor een sierlijke uitstraling van uw Leolux bank, u vindt het allemaal bij Plaisier Interieur. In onze showroom kunt u terecht voor verschillende Leolux banken.

Topontwerpers van Leolux

De Leolux banken zijn ontworpen door topontwerpers. Iedere ontwerper brengt zijn eigen geschiedenis en ideeën in een ontwerp. Toch zijn alle meubelen herkenbaar als echte Leolux producten. Dit komt ook omdat de designers nauw samenwerken met de productontwikkelaars van Leolux. Samen maken zij van een schets een Leolux bank dat voldoet aan alle kwaliteitseisen die het bedrijf uit Venlo stelt aan haar meubelen. Hierbij is het basisidee van de designer leidend. De materialen, afmetingen, kleuren worden zo gekozen dat én het design én de kwaliteit van het product gewaarborgd wordt.

 

De Leolux banken zijn uniek. Door alle kennis en kunde die wordt toegepast in het design- en productieproces ontstaan er design producten van hoogwaardig kwaliteit. Van deze ontwerpen kunt u daarom jarenlang genieten. Dit geldt niet alleen voor de banken van Leolux, maar ook voor andere Leolux producten zoals Leolux fauteuils.

Veelgestelde vragen

Wat maakt een Leolux bank zo bijzonder?

Leolux zet creatieve en innovatieve ideeën om in mooie meubelen. Dit is terug te zien in de Leolux banken. Het vakmanschap van Leolux wordt gedaan met een heldere toekomstvisie. Hierdoor komt uw Leolux bank perfect voor u tot stand, geheel aangepast naar uw wens. Elke Leolux bank wordt op bestelling gemaakt. Dit houdt in dat u de regie in eigen handen hebt en uw Leolux bank geheel zelf kunt samenstellen. Zo past uw nieuwe bank zeker in uw interieur.

 

Heb ik garantie op mijn Leolux bank?

Leolux biedt 7 jaar garantie op de meeste producten uit de collectie. Wanneer Leolux een bank moet repareren of vervangen, wordt er rekening gehouden met de afschrijving. Heeft u vragen over de volledige garantievoorwaarden, staan wij u graag te woord. 

 

Wat is de levertijd van een Leolux bank?

Leolux banken worden aangepast naar uw persoonlijke wens. Iedere Leolux bank wordt zorgvuldig geproduceerd. Zo heeft iedere bank de kwaliteit zoals u van Leolux gewend bent. De levertijd bedraagt normaliter 8 tot 10 weken. Leolux doet er alles aan om uw bank spoedig bij Plaisier Interieur af te leveren, waarna wij u zo snel mogelijk uw gewenste bank kunnen leveren. Voor verdere vragen over de levertijden van Leolux staan wij u graag te woord.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!