Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Leolux eettafels

Plaisier Interieur toont in haar winkel de mooiste Leolux eettafels. Leolux staat voor Nederlands topkwaliteit en prachtig design. Van eigentijds klassiek tot strak modern. Een Leolux eettafel is perfect te combineren met stoelen uit de uitgebreide Leolux collectie. We tonen bijna de gehele collectie van Leolux in onze winkel.

Op meer dan 1.000m2 tonen wij op onze 3e etage alleen maar Leolux meubelen. Niet voor niets zijn wij de grootste Leolux Select Store van Rotterdam en omstreken. Onze interieurontwerpers helpen u graag!
Leolux eettafel
Filteren
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Leolux eettafels in alle soorten en maten

Bij het uitzoeken van de juiste Leolux eettafel kunt u met veel verschillende zaken rekening houden. Wie maken het meest gebruik van de tafel? Hoe groot is de ruimte? Wat zijn uw wensen qua gebruiksvriendelijkheid en onderhoud van de tafel? Heeft u bestaande eetkamerstoelen met een armleuning? Passen deze straks wel onder de nieuwe eettafel? Onze interieurontwerpers nemen graag al uw wensen met u door bij het zoeken van een passende Leolux eettafel. Hierdoor weet u zeker dat u straks de juiste eettafel voor in huis hebt aangeschaft. Kom langs en laat u verrassen door ons grote aanbod Leolux meubelen.

Waarom Leolux?

Leolux eettafels zijn niet zomaar een tafel. Het zijn namelijk écht ambachtelijk gemaakte tafels met verfijnde afwerking. De meubelen worden ontworpen door de beste interieurdesigners en zijn gemaakt in Nederland. Ook is dankzij de grote verscheidenheid aan verschillende afwerkingen van de tafels altijd voldoende keus. Kiest u bijvoorbeeld voor licht eiken in de olie of voor een afwerking in een dekkende lak?

Welke Leolux tafel past het beste in uw interieur?

Bij Leolux heeft u de keuze uit verschillende vormen eettafels. De Leolux eettafels collectie bestaat uit ronde, vierkante, ovale en rechthoekige tafels. Om u hierbij het best te adviseren ontvangen wij u graag in onze winkel en vergeet hierbij niet de maatvoering mee te nemen van uw eetkamer en uw bestaande stoelen. Ook eventuele foto’s van uw inrichting helpen ons bij het advies. Is de ruimte beperkt voor een Leolux eettafel? Kies dan voor een ronde Leolux Columna. De eettafel Columna neemt weinig ruimte in en door zijn subtiele uitstraling geeft deze sfeer in uw kamer.

Kiest u ook voor een Leolux uitschuifbare eettafel?

Leolux heeft ook uitschuifbare eettafels in haar collectie. Ideaal als de ruimte beperkt is, maar er wel de wens is zo nu en dan met vrienden of familie aan tafel te zitten. Het uitschuifmechaniek is vaak op ingenieuze wijze weggewerkt in de tafel. Nooit meer het probleem dat er niet voor iedereen plaats is aan de tafel.

Het combineren van de Leolux eettafel!

Een mooie Leolux eettafel is natuurlijk niets zonder de juiste stoelen. Daarom hebben we naast de Leolux eettafels ook vele prachtige design stoelen in onze winkel staan. Wel meer dan 100 verschillende soorten stoelen! Ook voor een eetbankje aan tafel bent u bij ons aan het juiste adres.

Leolux eettafels ontworpen door topontwerpers

Voor het design van de eettafels werkt Leolux alleen met topdesigners. Deze ontwerpers krijgen alle vrijheid om het design van de Leolux eettafel te ontwerpen. Verschillende vormen zijn in de Leolux eettafel collectie vertegenwoordigd: eettafel rond, eettafel ovaal of juist rechthoekig. In ieder ontwerp is het eigene van de ontwerper terug te vinden. In het proces van ontwerp naar product wordt er intensief samengewerkt tussen de ontwerper en de vakmensen van Leolux. In dat proces wordt gekeken hoe het ontwerp kan gaan voldoen aan alle kwaliteitseisen van het meubelbedrijf uit Venlo. Hierbij blijft wel het basisontwerp van de ontwerper staan, zodat deze altijd te herkennen is.

 

Zoals hoort bij design eettafels worden alleen de beste materialen gebruikt bij de productie van de Leolux eettafels. Deze materialen gaan lang mee en zijn daarom duurzaam. Zo kunt u jarenlang genieten van uw prachtige topontwerp.

Service van Plaisier Interieur

Interieur inspiratie nodig? Kom dan langs in onze winkel om kennis te maken met de design meubelen van Leolux! Plaisier Interieur toont bijna de gehele Leolux collectie in haar winkel en online. Kom langs in onze winkel of bestel uw Leolux eettafel online door een offerte aan te vragen. We doen u graag een passende aanbieding.

Op zoek naar andere meubelen die passen bij de Leolux collectie? Bekijk dan ook bijvoorbeeld onze merken Rolf Benz, Montis of het jongere merk van Leolux: Pode.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1200+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine