Openingstijden & Routebeschrijving

Leolux fauteuils

Bij het Nederlandse merk Leolux zijn hoge kwaliteit en hoog comfort enkele van de belangrijkste waarden. Een Leolux fauteuil is dan ook de beste keuze als je houdt van een fauteuil die comfortabel zit en een strakke vormgeving heeft! Zo is de Leolux fauteuil Pallone een opvallend Leolux model dat misschien wel met uw hart gaat lopen! In onze Select Store kunt u alle design fauteuils van Leolux bekijken.
Leolux Caruzzo fauteuil wit-bruin
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Comfort en kwaliteit van een Leolux fauteuil

Een fauteuil van Leolux staat garant voor luxe design en zitcomfort. Leolux fauteuils zijn gemaakt met vakmanschap en dit is dan ook te zien aan de afwerking tot in de details. Het zal u dan ook niet verbazen dat meerdere Leolux fauteuil modellen designawards gewonnen hebben! Een Leolux fauteuil is door het design en de mogelijkheid om voor veel kleuren te kiezen vast een eyecatcher!

Een Leolux fauteuil is leverbaar in veel kleuren en stoffen. Kiest u voor een lederen fauteuil of houdt u eerder van een zachte stof? Is een opvallende kleur de juiste kleur voor uw interieur? Bij Leolux heeft u ontzettend veel vrijheid om uw Leolux fauteuil helemaal persoonlijk te maken. Bij vele Leolux fauteuils zijn er ook opties voor extra comfort, zoals een Leolux poef toevoegen.

Enkele bekende modellen Leolux fauteuils

Leolux Pallone
De Leolux Pallone werd in 1989 bekroond met Beste Nederlandse Meubelontwerp en is nog steeds een bestseller onder de Leolux fauteuils. De eigenzinnige vormgeving en het comfort van de Leolux Pallone fauteuil zorgde voor de populariteit. De fauteuil Pallone is er in 3 maten: Pa, Ma en Lill’one. U kunt de Leolux pallone fauteuil ook in diverse kleurencombinaties aanschaffen. Er is ook een Pallone Paradise reeks gemaakt, in opvallende kleuren. Als u een fauteuil Leolux Pallone Paradise koopt, dan is uw fauteuil geïnspireerd op vogels, geschilderd door de kunstenaar Olaf Hajek. De Leolux Pallone fauteuil zal sowieso een eyecatcher zijn in uw interieur!

Leolux Scylla
Een andere klassieker van Leolux is de Leolux Scylla fauteuil. De fauteuil Scylla heeft een tijdloze vorm en zit geweldig. Kiest u voor een door Leolux bedachte kleurencombinatie of maakt u uw eigen combinatie?

Leolux Volare
De Leolux Volare fauteuil werd gecreëerd door Jan Armgardt in een minimalistische stijl. Maar vreest u niet: deze stoel is uitermate comfortabel!
Natuurlijk hebben we nog heel wat andere modellen zoals de Leolux Dolcinea, de Leolux Mayon, de Leolux Caruzzo en de Leolux Kikko fauteuil in ons uitgebreide assortiment. U vindt vast een model dat perfect bij uw interieur past!

Service van Plaisier Interieur

Op zoek naar Leolux meubelen voor de laagste prijs? Neem dan een kijkje bij onze Leolux outlet. Hier kun je Leolux design kopen die we on stock hebben en dus direct leverbaar zijn. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel met meerdere verdiepingen inspiratie. We zijn een Leolux Select Store, met een volledig verdiep Leolux meubelen. De Leolux Select Store is de grootste van Rotterdam en omstreken! Bekijk de hele Leolux collectie met o.a. Leolux banken, Leolux salontafels en Leolux eetkamerstoelen. U kunt ook uw favoriete Leolux fauteuils testen. Zo kunt u makkelijker de keuze maken tussen bijvoorbeeld de Leolux Dolicinea fauteuil en de Leolux Kikko!

Wij scoren een 8.7/10 uit 450+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.