Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Leolux poefs

Ook voor de collectie van Leolux poefs bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres. Van poefs bijpassend bij de bekende Leolux fauteuils, zoals de Scylla of de Pallone, om uw benen op te leggen tot solitaire poefs om op te zitten. De poefs van Leolux zijn er in verschillende soorten en maten. Een groot gedeelte van de verschillende poefs zijn in onze winkel te zien.

Bekijk onze collectie online of in onze showroom. U bent van harte welkom!
Leolux poefs
Filteren
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Verschillende Leolux poefs

De Leolux poefs zijn zowel op functioneel als design gebied een ideale toevoeging aan uw interieur. De compacte formaten zorgen ervoor dat u altijd een Leolux poef tot uw beschikking heeft. Zo heeft u hoogwaardig comfort op precies de juiste plek. Bovendien zijn de Leolux poefs echte mini blikvangers. De fraaie ontwerpen worden tot in de detail met vakmanschap geproduceerd. Dat is dan ook duidelijk terug te zien bij iedere poef uit de Leolux fabriek in Venlo. Tevens is er voor ieder interieur is er een bijpassende poef uit de Leolux collectie. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van materiaal en kleur kunt u de poef samenstellen die helemaal bij uw interieurstijl past.

 

Een poef om makkelijk bij de bank of fauteuil te zetten of een poef om heerlijk op te zitten. Bij Plaisier Interieur vindt u vele poefs in diverse formaten en uitvoeringen. Ook diverse Leolux poefs vindt u bij Plaisier Interieur.

Leolux poef van ontwerp naar realisatie

Iedere Leolux poef is met passie en zorgvuldigheid ontworpen en geproduceerd. De meubelmaker uit Venlo werkt alleen samen met topdesigners. Zo heeft het bedrijf een aantal poefs van designer Edward van Vliet in de collectie. Iedere designer komt met een ontwerp en werkt dit samen met de vakmensen van Leolux uit tot een kwalitatief hoogwaardig product. De vakspecialisten van Leolux stellen hoge kwaliteitseisen aan het product. In dit proces blijft het basisontwerp van de designer centraal staan.

 

Leolux werkt alleen met de beste materialen. Hierdoor weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe Leolux poef. Niet alleen aan de materialen stelt Leolux hoge kwaliteitseisen, ook aan de productieprocessen. Alle stappen die gezet worden om van ontwerp tot realisatie te komen worden zorgvuldig uitgevoerd. Hierdoor is iedere Leolux poef het resultaat van een accuraat en nauwgezet proces.

Andere meubels van Leolux

Naast design poefs bent u bij ons ook voor andere Leolux meubelen aan het juiste adres. Zo hebben wij ook diverse Leolux banken en fraaie fauteuils. U kunt er zeker van zijn dat ieder Leolux meubel uw kamer mooier maakt.

Service van Plaisier Interieur

Op zoek naar inspiratie voor uw interieur? Breng dan een bezoek aan onze winkel met 7 etages aan pure inspiratie! Bent u op zoek naar Leolux banken, een design poef of andere design meubelen van populaire merken? Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om te helpen. Op de 3e etage van onze winkel vindt u onze Leolux Select Store. Kom langs in onze winkel of bestel uw poef online door een offerte aan te vragen. We doen u graag een passende aanbieding.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1200+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine