Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Leolux poefs

Ook voor de collectie van Leolux poefs bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres. Van poefs bijpassend bij de bekende Leolux fauteuils, zoals de Scylla of de Pallone, om uw benen op te leggen tot solitaire poefs om op te zitten. De poefs van Leolux zijn er in verschillende soorten en maten. Een groot gedeelte van de verschillende poefs zijn in onze winkel te zien.

Bekijk onze collectie online of in onze showroom. U bent van harte welkom!
Leolux poefs
Filteren
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!

Verschillende Leolux poefs

De Leolux poefs zijn zowel op functioneel als design gebied een ideale toevoeging aan uw interieur. De compacte formaten zorgen ervoor dat u altijd een Leolux poef tot uw beschikking heeft. Zo heeft u hoogwaardig comfort op precies de juiste plek. Bovendien zijn de Leolux poefs echte mini blikvangers. De fraaie ontwerpen worden tot in de detail met vakmanschap geproduceerd. Dat is dan ook duidelijk terug te zien bij iedere poef uit de Leolux fabriek in Venlo. Tevens is er voor ieder interieur is er een bijpassende poef uit de Leolux collectie. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van materiaal en kleur kunt u de poef samenstellen die helemaal bij uw interieurstijl past.

 

Een poef om makkelijk bij de bank of fauteuil te zetten of een poef om heerlijk op te zitten. Bij Plaisier Interieur vindt u vele poefs in diverse formaten en uitvoeringen. Ook diverse Leolux poefs vindt u bij Plaisier Interieur.

Andere meubels van Leolux

Naast design poefs bent u bij ons ook voor andere Leolux meubelen aan het juiste adres. Zo hebben wij ook diverse Leolux banken en fraaie fauteuils. U kunt er zeker van zijn dat ieder Leolux meubel uw kamer mooier maakt.

Service van Plaisier Interieur

Op zoek naar inspiratie voor uw interieur? Breng dan een bezoek aan onze winkel met 7 etages aan pure inspiratie! Bent u op zoek naar Leolux banken, een design poef of andere design meubelen van populaire merken? Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om te helpen. Op de 3e etage van onze winkel vindt u onze Leolux Select Store. Kom langs in onze winkel of bestel uw poef online door een offerte aan te vragen. We doen u graag een passende aanbieding.

Wij scoren een 8.9/10 uit 850+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!