Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Leolux salontafels

Leolux hecht ontzettend veel waarde aan kwaliteit, comfort en natuurlijk fantastisch design. Dit zie je dan ook bij de salontafels van Leolux. De design salontafels van Leolux zijn vaak eyecatchers en altijd praktisch in gebruik. Bent u geïnteresseerd in een houten, gelakte of glazen salontafel? Plaisier Interieur toont in haar winkel welhaast iedere salontafel uit de collectie van Leolux.
Leolux salontafel
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Leolux salontafels: design en detail op zijn best

Elke Leolux salontafel wordt met ambacht gemaakt. De mooiste en de kwalitatief meest hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de productie van de salontafels van Leolux. Tot in de details is alles van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de salontafels uit Venlo echte uitblinkers op het gebied van design. Daarom haalt u met een Leolux salontafel altijd een blikvanger in huis.

 

Onze Leolux experts voorzien u graag van deskundig advies. Wilt u weten hoe uw nieuwe salontafel het beste tot zijn recht komt in uw interieur? Wij helpen u graag! Door middel van een volledig interieurontwerp ziet u precies hoe uw nieuwe meubelstuk volledig wordt geïntegreerd in uw interieur.

Populaire Leolux salontafels

Leolux Liliom
De Leolux Liliom salontafel is een van de bekendste salontafels van Leolux. De Liliom salontafels zijn organisch gevormde tafeltjes in drie- of vierhoekvorm met ronde randen. Kiest u voor een blad in lak of in massief hout? De Leolux salontafel Liliom is te verkrijgen in small of XL. Ideaal als salontafel en bijzettafel.

 

Leolux Tampa
Een andere Leolux design topper is de Leolux Tampa salontafel. Deze oerdegelijke salontafel heeft een strakke vormgeving en een glazen onderblad. De Leolux Tampa past in ieder interieur door het scala aan mogelijkheden qua uitvoering. Aan u de keuze!

Natuurlijk hebben we bij Plaisier Interieur nog vele andere Leolux salontafels.

Leolux salontafels ontworpen door topontwerpers

Om de Leolux salontafels aan alle contemporaine designeisen te laten voldoen werkt Leolux samen met topontwerpers. Samen met de vakmensen van Leolux ontwerpen zij de salontafels. De ontwerper maakt een schets en samen met de ambachtslieden van Leolux wordt gekeken naar hoe het ontwerp een product wordt dat aan alle kwaliteitseisen van het bedrijf voldoet. Het basisontwerp van de ontwerper blijft daarbij leidend.

 

Het ontwerp wordt vervolgens vervaardigd uit de beste materialen. In de Leolux salontafel collectie zijn meerdere mogelijkheden wat betreft materialen. Zo kunt u kiezen uit een Leolux salontafel keramiek of glas. Maar ook hout is te vinden in de Leolux collectie. Samen met onze interieuradviseurs kunt u zelf bepalen welke salontafel en welke uitvoering het beste in uw interieur past. Zo bent u ervan verzekerd dat uw interieur één geheel wordt.

Service van Plaisier Interieur

Heeft u persoonlijk advies nodig of wilt u nog meer product informatie? Bezoek dan onze Leolux Select Store. Dit is de grootste van Rotterdam en omstreken, waar de toppers uit de collectie Leolux te bekijken zijn. Zo ziet u de bijna de gehele Leolux salontafel collectie bij Plaisier. Onze interieurontwerpers staan ook klaar om u te helpen. In onze winkel op de 3e etage kunt u ook onze Leolux fauteuils, onze Leolux banken, onze Leolux eettafels en andere Leolux meubelen bekijken.

Veelgestelde vragen

Wat maakt een Leolux salontafel zo bijzonder?

Leolux vertaalt innovatieve ideeën over materialen en vorm naar ideale meubelen. Zo ook een mooie salontafel. Het vakmanschap van Leolux wordt verbonden met een heldere toekomstvisie. Hierdoor komt de perfecte salontafel voor u tot stand, geheel naar uw wens. Bij Leolux wordt elk product op bestelling gemaakt, waardoor u geheel de regie in handen heeft om zo uw ideale salontafel samen te stellen.

 

Heb ik garantie op mijn Leolux salontafel?

Leolux biedt 7 jaar garantie op de meeste producten uit de collectie. Op massief houten tafels geeft Leolux 5 jaar garantie. Wanneer Leolux een salontafel moet repareren of vervangen, wordt er rekening gehouden met de afschrijving. Heeft u vragen over de volledige garantievoorwaarden, staan wij u graag te woord.

 

Hoe wordt een Leolux salontafel geproduceerd?

Leolux produceert op bestelling. Hierdoor voorkomen zij dat verschillende materialen ongebruikt blijven. Van ontwerp tot aan productie wordt er rekening gehouden met het milieu. Zo kiest Leolux voor verantwoorde materialen en wordt het materiaalverbruik geminimaliseerd. Op deze manier wordt er zuiniger omgegaan met kostbare grondstoffen. Blijven er toch materiaalresten over, dan krijgen deze een nieuwe bestemming. Zo worden leerresten doorverkocht en wordt schuim en folie gerecycled. Leveranciers van Leolux moeten bovendien verantwoording kunnen afleggen over de productie van hun materialen. Het Leolux beuken is 100% PEFC gecertificeerd, wat inhoudt dat het volledig afkomstig is van herbeplantingsgebieden. Heeft u overige vragen over het productieproces van een Leolux salontafel? Wij staan u graag te woord.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1150+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine