Openingstijden & Routebeschrijving

Leolux salontafels

Leolux hecht ontzettend veel waarde aan kwaliteit, comfort en natuurlijk fantastisch design. Dit zie je dan ook bij de salontafels van Leolux. De design salontafels van Leolux zijn vaak eyecatchers en altijd praktisch in gebruik. Bent u geïnteresseerd in een houten, gelakte of glazen salontafel? Plaisier Interieur toont in haar winkel welhaast iedere salontafel uit de collectie van Leolux.
Leolux salontafel
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Leolux salontafels: design en detail op zijn best

Elke Leolux salontafel wordt met ambacht gemaakt. De mooiste en de kwalitatief meest hoogwaardige materialen worden gebruikt bij de productie van de salontafels van Leolux. Tot in de details is alles van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de salontafels uit Venlo echte uitblinkers op het gebied van design. Daarom haalt u met een Leolux salontafel altijd een blikvanger in huis.

 

Onze Leolux experts voorzien u graag van deskundig advies. Wilt u weten hoe uw nieuwe salontafel het beste tot zijn recht komt in uw interieur? Wij helpen u graag! Door middel van een volledig interieurontwerp ziet u precies hoe uw nieuwe meubelstuk volledig wordt geïntegreerd in uw interieur.

Populaire Leolux salontafels

Leolux Liliom
De Leolux Liliom salontafel is een van de bekendste salontafels van Leolux. De Liliom salontafels zijn organisch gevormde tafeltjes in drie- of vierhoekvorm met ronde randen. Kiest u voor een blad in lak of in massief hout? De Leolux salontafel Liliom is te verkrijgen in small of XL. Ideaal als salontafel en bijzettafel.

 

Leolux Aditi
Een andere Leolux design topper is de Leolux Aditi salontafel. Deze oerdegelijke salontafel heeft een strakke vormgeving en een glazen onderblad. De Leolux Aditi past in ieder interieur door het scala aan mogelijkheden qua uitvoering. Een massief eiken blad of een gelakt blad? Aan u de keuze!

Natuurlijk hebben we bij Plaisier Interieur nog vele andere Leolux salontafels.

Service van Plaisier Interieur

Heeft u persoonlijk advies nodig of wilt u nog meer product informatie? Bezoek dan onze Leolux Select Store. Dit is de grootste van Rotterdam en omstreken, waar de toppers uit de collectie Leolux te bekijken zijn. Zo ziet u de bijna de gehele Leolux salontafel collectie bij Plaisier. Onze interieurontwerpers staan ook klaar om u te helpen. In onze winkel op de 3e etage kunt u ook onze Leolux fauteuils, onze Leolux banken, onze Leolux eettafels en andere Leolux meubelen bekijken.

Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.