Menu
Openingstijden

Linteloo banken

Bent u op zoek naar een echte designbank, zo eentje die eruit springt? Maar wilt u ook lekker kunnen zitten? Werpt u dan een blik op onze Linteloo banken. Linteloo banken zijn comfortabel en lekker ruim zodat de hele familie erop kan plaatsnemen. De banken hebben een eigentijdse warme uitstraling en zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, modellen en materialen. Zo kunt u altijd een keuze maken die past bij uw interieur en persoonlijke voorkeur.
Linteloo banken
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Linteloo en Plaisier Interieur

Plaisier Interieur is de grootste Linteloo dealer van Rotterdam en omgeving. Voor een Linteloo bank bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. In onze showroom kunt u een kijkje nemen in de allereerste Linteloo Feel Good Studio van Nederland, die geheel door de interieur-stylisten van Linteloo is samengesteld. Zo kunt u alle Linteloo banken in stijl bekijken. Wij verwelkomen u er graag.

Over Linteloo

Linteloo is geliefd bij een groot publiek. Meubelen van dit merk hebben een warm en eigentijds karakter en zijn bijzonder duurzaam. Koopt u een meubel van het merk Linteloo, dan weet u dat u kwaliteit in huis haalt. U zult er jaren van kunnen genieten. Linteloo verkopen wij al een lange tijd en het is mooi om te zien dat succesvolle modellen jaar na jaar populair blijven.

Design Linteloo banken

Een Linteloo bank is een begrip geworden in de designmeubelen-wereld. De banken zijn enorm populair door hun hoge comfort, voelbare luxe en optimale duurzaamheid. Linteloo banken gaan in een hoop modellen, materialen en kleuren. Of u nu een meer landelijk interieur heeft of juist een modern interieur; Linteloo heeft een bank voor iedere stijl. Daarom kunt u vaak een bank van Linteloo kopen die geheel past bij uw smaak. Ook de mogelijkheden in afmetingen maken dat u goed rekening kunt houden met de ruimte die u in uw woonkamer hebt.

Iconische Linteloo banken

Spraakmakende Linteloo banken? Wij hebben het! Zo vindt u de banken Easy Living en Mauro in ons assortiment, klassiekers ontworpen door Jan te Lintelo zelf. En wat dacht u van het iconische Relax model. De Linteloo Relax bank heeft een geheel Scandinavisch uiterlijk, maar heeft uiteraard het comfort dat van Linteloo gewend bent. U kunt de Linteloo Relax bank bestellen in verschillende kleuren stof en leer, en in verschillende afmetingen.

Linteloo outlet

Een hoog comfort, bijzondere luxe en een duurzaam design, maar dan voor een klein prijsje? Onze Linteloo outlet maakt het mogelijk. In onze outlet vindt u namelijk een groot aantal afgeprijsde meubelen van Linteloo. U betaalt een kleine prijs, maar u levert niet in op de kwaliteit. U krijgt wat u van Linteloo gewend bent.

Linteloo kopen bij Plaisier Interieur

Bent u ook een groot fan van het merk Linteloo en wilt u kunnen kiezen uit een groot aantal Linteloo meubelen? Komt u dan langs bij Plaisier Interieur in Ridderkerk, de grootste woonwinkel van Rotterdam en omgeving. Wij verkopen de meeste meubelen van Linteloo in de omgeving. Ook kunt u een kijkje nemen in onze Linteloo Feel Good Studio, waar u alle Linteloo banken stuk voor stuk kunt uitproberen.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een Linteloo bank?
Linteloo is al jaren een zeer geliefd merk dankzij de uiterst sfeervolle modellen. De ontwerpen van Linteloo staan namelijk bekend om hun huiselijke en hartelijke design. De banken van Linteloo zorgen gegarandeerd voor een behaaglijke sfeer in ieder interieur.

 

Is het mogelijk om een kleurstaal thuis te bekijken?
Ja zeker kan dit! Plaisier Interieur biedt u de mogelijkheid een kleurstaal thuis te ontvangen om zo de ideale kleur te kiezen. Het aanvragen gaat snel en gemakkelijk hier online!

 

Waar kan ik terecht voor het uitproberen van een Linteloo bank?
Plaisier Interieur werkt al gedurende een lange tijd nauw samen met Linteloo. Mede hierdoor is Plaisier Interieur de allereerste Linteloo Feel Good Studio en zelfs de grootste Linteloo dealer van Rotterdam en omstreken. Kom eens een kijkje nemen in onze vestiging en laat u inspireren!

 

Is het impregneren van een Linteloo bank noodzakelijk?
Zeker niet! Vanuit Linteloo wordt het impregneren van een stof zelfs afgeraden (zoals bijvoorbeeld een Protexx behandeling). De fabrieksgarantie van Linteloo op de stof komt ook te vervallen. De extra kosten voor het impregneren van uw bank is een extra verdienmodel van de winkelier en het bedrijf die de extra protectie aanbrengt. Door de extra kosten van het impregneren kan de winkelier en het bedrijf die de extra protectie aanbrengt de vervallen fabrieksgarantie van Linteloo overnemen. U betaalt dus extra voor garantie, die aan de ene kant vanuit de fabriek vervalt en aan de andere kant door de winkelier zelf wordt toegevoegd.

 

Linteloo heeft slechte ervaringen met het impregneren van stof. Een extra impregneer laag zorgt ervoor dat de stof ook minder fijn aanvoelt en een andere kleur kan krijgen. Daarnaast biedt het extra impregneren van de stof ook geen 100% bescherming. Zo is deze laag o.a. aan slijtage onderhevig. Kortom: het extra impregneren van een Linteloo bank raden wij dan ook af. Mocht u onverhoopt problemen hebben met vlekken in uw Linteloo bank? Neem dan contact met ons op. In samenspraak met Linteloo zoeken we dan naar de meest passende oplossing waar u niet onnodig te veel voor betaald.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!