Menu
Openingstijden

Linteloo salontafels

U zoekt een stijlvolle, robuuste salontafel met een speels karakter? Neemt u dan een kijkje bij onze salontafels van Linteloo. Het merk Linteloo kent unieke salontafels van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Linteloo kenmerkt een eigentijdse en warme uitstraling. Niet voor niets vallen de Linteloo salontafels in de smaak bij een breed publiek. Linteloo heeft een uitgebreide collectie en u kunt het gelukkig allemaal bewonderen bij Plaisier Interieur. Laat u inspireren!
Linteloo salontafels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Over Linteloo

Linteloo is een partner waar wij al jaren mee samenwerken. En met trots! Haar ontwerpen zijn warm en eigentijds en horen thuis in iedere stijlvolle woning. Bovenal zijn de ontwerpen van Linteloo van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het is bijzonder om te zien dat succesvolle designs jaar in jaar uit populair blijven. Denkt u onder meer aan de bekende Linteloo Mauro bank en de Linteloo Aulia salontafel. Een groot gedeelte van de Linteloo collectie is ontworpen door het Linteloo Lab, onder leiding van Jan te Lintelo zelf. Je kunt de collectie bewonderen in onze showroom in Ridderkerk. Hier hebben wij, in nauwe samenwerking met de ontwerpers van Linteloo, een ruimte ingericht waar u alle Linteloo meubelen in stijl kunt bekijken. Wij verwelkomen u er graag!

Design Linteloo salontafel

U bent op zoek naar een unieke salontafel voor in uw woonkamer? Dan zullen de Linteloo salontafels u aangenaam verrassen. Een Linteloo salontafel komt in topkwaliteit hout, in unieke lijnen. Wat dacht u van de authentieke Linteloo Isola salontafel? Deze eikenhouten Linteloo salontafel heeft een zuiver karakter en organische tafelranden. Neemt u ook een kijkje bij de Linteloo Lowtide salontafel; een iconisch ontwerp van de zoon van Jan te Lintelo. Fijn is dat u een keuze heeft in de maatvoering in het uiterlijk; zo is de Linteloo salontafel leverbaar in naturel gerookt eiken, white wash en antraciet. De Linteloo salontafel wordt speciaal voor u gemaakt.

Linteloo outlet

Wilt u genieten van de luxe van het Linteloo merk? Maar wilt u niet teveel betalen? Neemt u dan een kijkje in onze Linteloo outlet. Hier kunt u moderne, luxe design meubelen kopen, tegen een mooie prijs. U betaalt minder, maar uiteraard levert u niet in op de kwaliteit. Linteloo en Plaisier Interieur staan te allen tijde garant voor A-merk kwaliteit. Ook in onze showroom vindt u opruimingsmodellen en aanbiedingen, en misschien wel uw iconische Linteloo salontafel. Komt u gerust kijken en laat u inspireren.

Linteloo kopen bij Plaisier Interieur

Bent u op zoek naar een echte Linteloo salontafel? Dan zit u goed bij Plaisier Interieur. Wij hebben een ruime collectie Linteloo meubelen. Wij laten u het allermooiste van Linteloo zien, geheel in stijl in onze eigen Linteloo Feel Good studio. U vindt hem in onze showroom in hartje Ridderkerk. Wij nodigen u er graag uit. Onze interieurspecialisten kunnen u helpen met meer informatie en een persoonlijk interieuradvies.

U kunt er naast Linteloo salontafels en andere Linteloo meubelen, ook terecht voor andere A-merken designmeubelen. Denkt u aan merken als Arco, Muuto, Leolux, en Pastoe. Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij een stijlvol interieur.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!