Menu
Openingstijden

Linteloo stoelen

Naast de iconische banken en tafels, heeft Linteloo ook prachtige designstoelen. Linteloo stoelen zijn stoelen met een hoog comfort en een warm, eigentijds karakter. Met een designstoel van Linteloo bent u verzekerd van een duurzaam meubel en uitzonderlijke luxe. Bent u fan van Linteloo? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze design woonwinkel in Ridderkerk. Wij zijn namelijk de grootste Linteloo-dealer van Rotterdam en omgeving. Ook vindt u bij Plaisier Interieur de allereerste Linteloo Feel Good Studio van Nederland. Hier presenteren wij, in nauwe samenwerking met de medewerkers van Linteloo, het allermooiste van Linteloo.
Linteloo stoelen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Over Linteloo

Linteloo is enorm populair bij een breed publiek. Dit komt onder meer omdat de ontwerpen van Linteloo een bijzonder warme en eigentijdse uitstraling hebben. Ook heeft Linteloo een zeer uitgebreide collectie en kunt u binnen de modellen vaak nog variëren in materialen, kleuren en maten. Zo zit er altijd wel een Linteloo meubel tussen dat bij uw interieur en smaak past. Ook staat Linteloo bekend om het hoge comfort en de duurzaamheid van de materialen. Van een Linteloo meubel kunt u jaar in jaar uit genieten.

Design Linteloo stoelen

Bent u echt op zoek naar een unieke design Linteloo stoel? Bekijkt u dan het Linteloo Easy Living model. De Linteloo Easy Living is enorm comfortabel en heeft een eigen speels karakter. Wat deze Linteloo stoel nog speelser maakt, is dat de stoel in verschillende breedtematen te verkrijgen is. Enorm leuk om deze verschillende breedtematen toe te passen. Ook de Linteloo Easy Living kun je bestellen in leer of stof.

 

Een andere leuke Linteloo stoel is de houten Tulipani. Bij hout denkt u niet direct aan comfort. Toch is de Tulipani een heerlijke stoel, omdat bij het ontwerp de menselijke maat als leidraad is gebruikt. De rondingen in de stoel sluiten perfect aan bij het lichaam, en ook na een lange avond tafelen zit deze Linteloo stoel nog perfect. Ook de Tulipani heeft een speels karakter en kunt u in veel kleuren bestellen. Extra leuk om een aantal Linteloo stoelen in verschillende kleuren rond de tafel te zetten.

Linteloo outlet

Bent u fan van het hoge comfort, de voelbare luxe en het gebruik van duurzame materialen die de Linteloo stoelen karakteriseren? En dat ook nog in combinatie met een zeer voordelige prijs? Neemt u dan een kijkje bij onze Linteloo outlet. In de Linteloo outlet vindt u Linteloo stoelen en andere Linteloo meubelen voor een klein prijsje. U betaalt minder, maar u levert uiteraard niet in op de prijs. U krijgt de Linteloo-kwaliteit die u gewend bent.

Linteloo kopen bij Plaisier Interieur

Bent u op zoek naar een comfortabele, maar stijlvolle stoelen? Dan zijn de Linteloo stoelen echt iets voor u. Bij Plaisier Interieur, dé Linteloo-dealer in Rotterdam en omgeving, kunt u nu terecht voor een ruim aanbod Linteloo stoelen en andere Linteloo meubelen. Ook kunnen wij u helpen in de keuze voor de juiste Linteloo stoel. Onze interieur-deskundigen kunnen u alles vertellen over het merk Linteloo, de Linteloo meubelen en onze andere merken en meubelen. Hopelijk inspireert onze website tot een bezoek. Wij verwelkomen u er graag!

Heeft u nog vragen over onze Linteloo stoelen, andere producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!