Openingstijden & Routebeschrijving

Linteloo tafels

Bent u op zoek naar een unieke tafel in uw woonkamer, eetkamer of kantoor? Een mooie bijzettafel of misschien een strakke salontafel? Kijkt u dan eens bij de tafels van Linteloo. Linteloo tafels hebben een eigentijdse en warme uitstraling. Linteloo kent een uitgebreide collectie. Daarom heeft u een reële kans dat er een mooie design tafel voor u bij zit. Neem een kijkje op onze website of komt u langs in onze showroom in Ridderkerk. Bij Plaisier Interieur kunt u namelijk de allereerste Linteloo Feel Good Studio met haar iconische meubelen bewonderen. Wij verwelkomen u er graag!
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Design Linteloo tafel

Heeft u uw woning stijlvol ingericht, maar mist u nog een aandachtstrekker? Dan kan uw geluk niet op met een Linteloo tafel van Plaisier Interieur. Linteloo is een designmerk met een warme, eigentijdse uitstraling, een combinatie van stevige materialen en ergonomische intelligentie. Uiteraard geniet u bij een Linteloo tafel van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. U vindt onze Linteloo tafels in onze Linteloo Feel Good Studio, een ruimte in onze showroom die geheel is ingericht door de ontwerpers van Linteloo, met alle details en kleuren die u gewend bent. Hier kunt u zien wat een Linteloo tafel met uw interieur kan doen.

Linteloo parels

Alle Linteloo meubelen zijn unieke design objecten. Vaak behouden zij hun populariteit nog jaren nadat zij zijn ontworpen. Zo ontwierp Interieurarchitect Henk Vos de originele onovertroffen Linteloo VNU eettafel; een robuuste en tegelijkertijd speelse tafel van massief eiken. De zoon van Henk, Roderick Vos, kwam eveneens met unieke ontwerpen, waaronder de iconische Linteloo Lowtide salontafel en de Linteloo Obi tafel. Koopt u een Linteloo tafel bij Plaisier Interieur, dan wordt het Linteloo meubel speciaal voor u gemaakt. Neem een kijkje in de ruime collectie.

Linteloo outlet

Wilt u genieten van het beste, maar dan tegen een mooie prijs? Neemt u dan een kijkje in onze Linteloo outlet. Hier vindt u Linteloo tafels, banken en andere luxe meubelen voor een zacht prijsje. U betaalt minder, maar uiteraard profiteert u enkel en alleen van de beste kwaliteit. Hier levert u absoluut niet op in. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van de luxe van dit merk, op een betaalbare wijze. Ook in onze showroom hebben wij Linteloo opruimingsmodellen en aanbiedingen.

Linteloo kopen bij Plaisier Interieur

Geef uw interieur een boost met een Linteloo tafel van Plaisier Interieur. Breng een bezoek aan onze website en hopelijk inspireert dit u mede tot een bezoek aan onze showroom in Ridderkerk. Hier vindt u onder meer de grootste collectie van Linteloo en, in samenwerking met Linteloo, de allereerste Linteloo Feel Good Studio. Wij laten u het allermooiste van Linteloo zien. Ook kunnen onze interieurdeskundigen u helpen met meer informatie en een persoonlijk interieuradvies.

 

Naast Linteloo tafels en andere Linteloo meubelen, kunt u bij ons terecht voor meer A-merken designmeubelen. Denkt u aan merken als Montis, Leolux, Pastoe en Rolf Benz. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze merken of meubelen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met een stijlvol interieur.

Wij scoren een 8.8/10 uit 675+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.