Menu
Openingstijden

Luceplan hanglampen

De hanglampen van Luceplan zijn al jaren echte klassiekers. Als u echt lang van een lamp wil genieten, bent u bij Luceplan zeker op het juiste adres. Vanwege het prachtige ontwerp en de hoge kwaliteit, ontstaan er klassieke en tijdloze lampen. Duurzaamheid en kwaliteit staan erg hoog bij Luceplan en dit is zeker terug te zien in de hanglampen die ontworpen worden.
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Fraaie design van Luceplan hanglampen

De hanglampen van Luceplan kennen een fraai design waar u nooit op uitgekeken gaat zijn. Er zijn verschillende soorten hanglampen te verkrijgen die stuk voor stuk uniek zijn. Wilt u een echte klassieker of juist een gedurfde hanglamp? Luceplan heeft het allemaal.

 

Neem als voorbeeld de Costanza serie binnen de hanglampen. Een eenvoudig ontwerp van hoge kwaliteit die al jaren mee gaat en waar niet snel op uitgekeken is. De kleurmogelijkheden zijn ook reuze, waardoor er voor iedereen een passende lamp is. Ook passen de hanglampen zich prachtig aan in de ruimte. Zo staan de lampen mooi in de woonkamer, maar ook zeker in de keuken, slaapkamer of op kantoor. Zo zijn er dus een hoop mogelijkheden.

Duurzaam design staat voorop bij Luceplan hanglampen

Luceplan vindt duurzaamheid erg belangrijk en daar wordt ook zeker rekening mee gehouden. Door te kiezen voor een tijdloos ontwerp en hoge kwaliteit, gaan de lampen jaren mee waardoor u minder snel een nieuwe design hanglamp hoeft aan te schaffen. Ook maakt Luceplan gebruik van LED-lampen. Deze lampen hebben een veel langere levensduur dan gloeilampen en worden een stuk minder warm.

 

LED-lampen besparen ook 90% energie in vergelijking met een traditionele gloeilamp. Op langere termijn is een LED-lamp dus veel voordeliger en duurzamer.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!