Menu
Openingstijden

Luceplan vloerlampen

Met de vloerlampen van Luceplan geeft u uw huis of kantoor een prachtige nieuwe draai. De Luceplan vloerlampen hebben een subtiele uitstraling en passen binnen elk interieur. Ook is het een smalle lamp, waardoor deze op bijna elke gewenste plek te plaatsen is. De Luceplan vloerlampen geven prachtig, niet te fel licht, waardoor u een mooie en rustige sfeer creëert in elke gewenste kamer. Ook zijn de meeste vloerlampen van Luceplan in hoogte verstelbaar, waardoor u nog speling heeft in de hoogte van uw vloerlamp. Hierdoor is er altijd nog variatie.
Luceplan vloerlampenSluit filter

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

  Het tijdloze design van Luceplan vloerlampen

  Door het inspelen van Luceplan op duurzaamheid, worden de lampen tijdloos ontworpen. Dit maakt de ontwerpen eenvoudig en minimalistisch. Vanwege de hoge kwaliteit en het gekozen design gaat u dus erg lang plezier hebben van deze Luceplan vloerlampen. Het tijdloze design komt vooral door de subtiele lampenkap die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Ook het onderstel is slank met een niet opvallende voet.

   

  De Luceplan vloerlampen stralen erg veel rust uit, waardoor deze perfect is in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor. De aan/ uitschakelaar is zo afgewerkt dat deze bijna niet opvalt, waardoor je ook niet afgeleid wordt van deze schakelaar. Een ideale design vloerlamp!

  Innovatie en ontwikkeling

  Luceplan vindt het belangrijk om vooruit te kijken. Er wordt veel tijd gestoken in het ontwikkelen van nieuwe lichttechnieken en -bronnen. Deze moeten allemaal voldoen aan de zelf opgestelde eisen. Verder wordt er veel gekeken naar consumentengedrag en aanschaffen van onder andere basisproducten en bezuinigingen. Zo ontwikkelt Luceplan in alle opzichten complete verlichting.

   

  Er wordt op tijd rekening gehouden met veranderingen in de industriële productie. Door rekening te houden met veranderingen en vooruit te blijven kijken, loopt Luceplan stappen voor op de concurrenten.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
  Plaisier Interieur
  7.000m2 showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Plaisier AvantGarde
  Design Boutique
  Mariniersweg 84a
  3011 NT, Rotterdam
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Deskundig interieuradvies bij Plaisier
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
  Ontvang ons nieuwste magazine!

  Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!