Openingstijden & Routebeschrijving

Metaform

Metaform is een Nederlands bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van verschillende tafels. De collectie van Metaform bestaat voornamelijk uit bijzettafels, salontafels en eetkamertafels. Hierbij kan het frame vaak gekozen worden in gelakt-, verchroomd- of roestvrij staal. De modellen kunnen allemaal op maat gemaakt worden, maar ook de standaard uitvoeringen zijn verkrijgbaar. Voor de bladen wordt gebruik gemaakt van o.a. diverse soorten glas, massief hout, natuursteen, fineer of Duropal.

De flexibiliteit van Metaform uit zich in maatwerk: bijna alle modellen kunnen op maat gemaakt worden! Iedere tafel kan uw gewenste maat krijgen en ze kunnen zelfs aangepast worden voor buiten gebruik, zoals in de tuin.
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Metaform maatwerk

Metaform is een klein bedrijf die alles op aanvraag produceren. De enige voorraad die ze hebben zijn de materialen om uw ultieme tafel te maken. In de fabriek zijn in totaal 16 personen werkzaam. Metaform regelt alles rondom een tafel. Zo maken ze de tafels, verzenden ze de tafels en ontvangen ze bestellingen. Metaform probeert ten alle tijden uniek en onderscheidend te zijn. Samen met de ontwerpers van Metaform wordt er gekeken naar ontwerpen die uniek zijn en geen ander bedrijf al maakt. Dit doet Metform met zowel bekende als onbekende ontwerpers. Het belangrijkste is dat het ontwerp wat de ontwerper maakt bij de huisstijl van Metaform past.

Onderscheidend

Metaform is een onderscheidend merk door het gebruik van keramiek. Keramiek gebruiken aan zich is niet heel onderscheidend, maar Metaform doet dit op een manier zoals geen ander merk het doet. Het keramisch tafelblad is vaak zo vakkundig bevestigd dat het frame naadloos in het blad overloopt. Metaform haalt het keramiek uit Spanje en Noord-Italië. Dit keramiek is milieuvriendelijk, watervast, vormvast, krasbestendig en niet geheel onbelangrijk heeft het een goede prijs-kwaliteitverhouding. De keramische tafels worden ontworpen met verschillende ontwerpers en geproduceerd in de fabriek in Gelderland. Niet alle tafels zijn met een keramiek tafelblad. Ook worden de tafels gemaakt met bladen van steen/marmer, glas, massief hout, HPL Pfleiderer en HPL Fenix.

Wij scoren een 8.8/10 uit 600+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.