Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Metaform bijzettafels

Met Metaform bijzettafels maakt u uw zithoek compleet. Deze bijzettafels van Nederlands fabricaat zijn strak vormgegeven en hebben een tijdloos karakter. U kunt Metaform bijzettafels in verschillende modellen, materialen en kleuren bestellen. Metaform onderscheidt zich bovendien door zijn mogelijkheid om uw bijzettafels geheel op maat te maken.

Bij Plaisier Interieur vindt u de bijzettafels van Metaform. U bent van harte welkom in onze showroom!
Metaform bijzettafels
Filteren

Andere categorieën:

   Prijs

  Merken

   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 120 jaar ervaring
   7000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   CBW Certificaat
   Wij zijn CBW Gecertificeerd
   CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!

   Het vakmanschap achter Metaform bijzettafels

   Metaform is een Nederlands bedrijf uit ’t Harde, met meer dan vijftig jaar succes en ervaring. Bij de fabricage van Metaform bijzettafels speelt ambachtelijk meubelmaken een cruciale rol. De zeer ervaren meubelmakers behandelen elke tafel van Metaform als puur maatwerk. Metaform bijzettafels kunt u bestellen in een aantal standaardmaten, maar juist als u behoefte heeft aan afwijkende lengtes, breedtes of hoogtes, levert het vakmanschap van Metaform u zijn meerwaarde. Het maken van maatwerk bijzettafels is voor de meubelmakers van Metaform de normaalste zaak van de wereld.

   De kwaliteit van Metaform bijzettafels

   Naast de focus op ambachtelijk meubelmaken doet Metaform ook geen concessies op het gebied van kwaliteit. Of u nu een Metaform bijzettafel van massief hout, metaal en glas of met een tafelblad van krasvast laminaat wilt bestellen, u mag erop rekenen dat uw bijzettafel van eersteklas materialen wordt vervaardigd. Heeft u een model op het oog die u op een zonnige dag ook op uw terras zou willen plaatsen? Metaform zorgt ervoor dat uw bijzettafel zowel voor buiten als binnen geschikt is. Moet uw bijzettafel wat kleur betreft bij uw overige meubilair passen? U kunt Metaform bijzettafels in diverse kleurstellingen op maat laten maken.

    

   Onze interieurontwerpers zorgen graag dat uw nieuwe Metaform bijzettafel geheel aansluit op uw wensen én interieur. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren!

   Ontdek Metaform bijzettafels bij Plaisier

   Plaisier Interieur is een van de grootste aanbieders van Metaform eettafels, salontafels en bijzettafels. U kunt uw Metaform bijzettafel online bestellen en wij zorgen voor een snelle en correcte levering. Als u alle maatwerkmogelijkheden wilt ontdekken, komt u dan eens langs in onze showroom te Ridderkerk. Naast deskundig advies geven wij u ook zeven etages vol wooninspiratie.

   Wij scoren een 8.9/10 uit 850+ beoordelingen
   Kom langs in onze showroom
   Lagendijk 99
   2981 EK, Ridderkerk
   Waarom Plaisier Interieur?
   Ruim 120 jaar ervaring
   7000m² inspiratie!
   CBW Erkend
   Deskundig advies
   CBW Certificaat
   Wij zijn CBW Gecertificeerd
   CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!