Openingstijden & Routebeschrijving
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.
De geschiedenis van het merk Molteni

Sinds de oprichting in 1980 is Molteni één van de meest toonaangevende Italiaanse interieur merken. Het is onderdeel van de Molteni Group. Ze zijn groot geworden door de produceren van kwalitatieve meubels die ook gretig aftrek vonden bij grote producties zoals voor hotels, restaurants en kantoren. Het merk maakt zich sterk voor zo duurzaam mogelijk produceren en de emissie van schadelijke stoffen zo laag mogelijk te houden. Deze missie is iets waar het Molteni team zich elke collectie mee bezig houdt. Dit maakt Molteni niet alleen een Italiaans interieur merk met goede producten, maar ook een goede mindset!

De collectie van Molteni wordt ontworpen door diverse vooraanstaande ontwerpers. De prachtige collectie exclusieve ontwerpen laat ons elk seizoen weer verbazen. Het is de prachtige stijl samen met het comfort wat ervoor zorgt dat we elk Molteni meubel wel in huis zouden willen hebben!

Molteni tafel Diamond

Ook op het gebied van eetkamertafels biedt Molteni schitterende oplossingen. Design meubelen in een typische Molteni stijl zijn de tafels Arc, Diamond en Less. Tezamen met stoelen zoals de Alfa, Dart en Glove zijn ze ware smaakmakers om heerlijk aan na te tafelen.

Molteni Gliss kasten

De collectie van Molteni staat bekend om de prachtig uitgekiende opbergsystemen. Met de aanschaf van een Molteni kast heeft u in één keer een unieke design wand. Het uitgebreide programma Gliss5th van Molteni vindt u in onze showroom. Het zijn prachtige garderobekasten voor in de slaapkamer. Het voordelige Gliss Quick is binnen enkele weken leverbaar vanuit Italië. Bijzondere meubelobjecten zijn verder het kastje Carteggio, vitrinekast Piroscafo, tafeltjes Quake, Domino en Buddy.

 

Molteni – Acties en Aanbiedingen

Bij Plaisier Interieur vindt u altijd de mooiste aanbiedingen op Molteni meubelen. Ook vindt u diverse opruimingsmodellen, die direct geleverd kunnen worden uit onze showroom. Zo koopt u de prachtige design meubelen van Molteni tegen een voordelige prijs.

Service van Plaisier Interieur

Heeft u een Molteni kast gevonden uit deze prachtige collectie? U kunt deze kast dan heel makkelijk online kopen. Wilt u de meubelen in deze typische strakke stijl eerst in een winkel bewonderen? Dat kan in de Plaisier Interieur winkel in Ridderkerk.

 

Wilt u advies of meer informatie over Molteni of misschien wel over design banken of design barkrukken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met al uw vragen en opmerkingen. Naast de collectie van Molteni kunt u ook bij ons terecht voor mooie design verlichtingdesign fauteuilsdesign meubelen en accessoires van verschillende bekende design merken!