Openingstijden & Routebeschrijving

Molteni

Plaisier Interieur is al sinds vele jaren de Molteni specialist van Rotterdam en omstreken. In de Molteni studio van Plaisier Interieur vindt u diverse Molteni kasten, zoals 505 en Pass-Word. Verder vindt u hier ook fraaie Molteni banken zoals de Reversi, Turner en nog veel meer Molteni meubelen.

Onze deskundige interieurontwerpers helpen u graag. U bent van harte welkom in onze showroom!
Molteni
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

De geschiedenis van het merk Molteni

Sinds de oprichting in 1980 is Molteni één van de meest toonaangevende Italiaanse design merken. Molteni & C is onderdeel van de Molteni Group. Molteni is groot geworden door het produceren van kwalitatieve meubels die ook gretig aftrek vonden bij grote projecten zoals voor hotels, restaurants en kantoren. Het merk maakt zich sterk voor zo duurzaam mogelijk produceren. Dus niet alleen Italiaanse finesse vindt u bij Molteni.

De collectie van Molteni wordt ontworpen door diverse vooraanstaande internationale ontwerpers. De prachtige collecties zijn vernieuwend en vaak tijdloos. Het is de prachtige Italiaanse stijl samen met het hoge comfort wat ervoor zorgt dat we elk Molteni meubel wel in huis zouden willen hebben!

Molteni tafel Diamond

Ook op het gebied van eetkamertafels biedt Molteni schitterende oplossingen. Design meubelen in een typische Molteni stijl zijn de tafels Arc, Diamond en Filigree. Tezamen met stoelen zoals de Barbican, Chelsea en Outline zijn ze ware smaakmakers om heerlijk aan na te tafelen.

Molteni Gliss kasten

De collectie van Molteni staat bekend om de prachtig uitgekiende opbergsystemen. Met de aanschaf van een Molteni kast heeft u in één keer een unieke design wand. Het uitgebreide programma Gliss van Molteni vindt u in onze showroom. Het zijn prachtige garderobekasten voor in de slaapkamer. Bijzondere meubelobjecten zijn verder het kastje Carteggio, vitrinekast Piroscafo en tafeltjes Domino.

Molteni – Acties en Aanbiedingen

Bij Plaisier Interieur vindt u altijd de mooiste aanbiedingen op Molteni meubelen. Ook vindt u diverse opruimingsmodellen, die direct geleverd kunnen worden uit onze showroom. Zo koopt u de prachtige design meubelen van Molteni tegen een voordelige prijs.

Service van Plaisier Interieur

Heeft u een Molteni kast gevonden uit deze prachtige collectie? Wilt u de meubelen van Molteni eerst in een winkel bewonderen? Dat kan in de Plaisier Interieur winkel in Ridderkerk.

 

Wilt u advies of meer informatie over Molteni of misschien wel over design banken of design barkrukken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met al uw vragen en opmerkingen. Naast de collectie van Molteni kunt u ook bij ons terecht voor mooie design verlichtingdesign fauteuilsdesign meubelen en accessoires van verschillende bekende design merken!