Muuto
Het Deense label Muuto is in 2007 opgericht door Peter Bonnen en Kristian Byrge. De merknaam staat voor ‘verandering’ en daar is niets van gelogen. Muuto heeft een frisse wind in de Scandinavische designwereld gebracht met een reeks van indrukwekkende producten. Inmiddels heeft het merk een uitgebreide collectie, onder andere bestaande uit stoelen, banken, lampen en woonaccessoires. Plaisier Interieur laat u met alle plezier met Muuto kennismaken.

In de regio Rotterdam is Plaisier Interieur dé Muuto specialist. Voor zowel particulier als projectmatig gebruik bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u graag.
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.
De Muuto lamp

De Muuto lamp kenmerkt zich voornamelijk door zijn eenvoud. Het prachtige ontwerp van de Muuto lamp straalt en heeft niet meer nodig. De Muuto lamp is minimalistisch, maar toch uitnodigend, warm en naar eigen smaak te combineren. De Muuto lamp E27 is hier een goed voorbeeld van, een gekleurd snoer, een fraaie lichtbron en een fitting in een kleur die volledig overeenkomt met de lamp. Deze Muuto lamp kunt u bijvoorbeeld combineren met een leuke kap of als u heel iets anders wilt kunt u hem ook aan een haak ophangen.

 

De Muuto stoel

Bij een Muuto stoel vindt u geen overdadige details. Juist die vriendelijke lijnen en het uitgekiende design maken van een Muuto stoel een echte eyecatcher. De Muuto stoel is ook comfortabel en met het uitgebreide kleurenscala wordt het een plezier om de Muuto stoel aan het interieur toe te voegen. Behalve de kleuren heeft de Muuto stoel nog vele andere opties, zoals: wielen, een slede onderstel of stalen poten. Zo kan er bijvoorbeeld bij de Visu stoel ook worden gekozen voor een houten frame of om de zitting te bekleden.

De Muuto bank

Een Muuto bank is design in zijn puurste vorm, maar een hij is zeker niet saai. Er wordt bij Muuto gewerkt met kwalitatieve materialen, waar door het woongenot hoog is. Ontspannen op een Muuto bank is eenvoudig, de zachte materialen en fraaie tinten zorgen voor een warm welkom. Iedere Muuto bank wordt op maat gemaakt, dus iedere Muuto bank is uniek. In combinatie met de talrijke mogelijkheden op het gebied van stoffen en kleuren, is de Muuto bank een waardevol en comfortabel bezit voor iedere inrichting.

Ontdek Muuto bij Plaisier

Muuto streeft ernaar om de indrukwekkende Scandinavische design geschiedenis weer opnieuw op de kaart te zetten en ze zijn aardig op weg. Er wordt gebruik gemaakt van de beste ontwerpers uit Scandinavië. Ook Plaisier Interieur is onder de indruk van het fraaie design en de kwaliteit. Ontdek Muuto bij Plaisier, wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze showroom om de lijn te bekijken.Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend meer informatie over de Muuto producten aanvragen.

Wij scoren een 8.7/10 uit 350+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.