Muuto
Het Deense label Muuto is in 2007 opgericht door Peter Bonnen en Kristian Byrge. De merknaam staat voor ‘verandering’ en daar is niets van gelogen. Muuto heeft een frisse wind in de Scandinavische designwereld gebracht met een reeks van indrukwekkende producten. Inmiddels heeft het merk een uitgebreide collectie, onder andere bestaande uit stoelen, banken, lampen en woonaccessoires. Plaisier Interieur laat u met alle plezier met Muuto kennismaken.
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.
De Muuto lamp

De Muuto lamp kenmerkt zich voornamelijk door zijn eenvoud. Hetprachtige ontwerp van de Muuto lamp straalt en heeft niet meer nodig.De Muuto lamp is minimalistisch, maar toch uitnodigend, warm en naareigen smaak te combineren. De Muuto lamp E27 is hier een goedvoorbeeld van, een gekleurd snoer, een fraaie lichtbron en een fitting ineen kleur die volledig overeenkomt met de lamp. Deze Muuto lamp kuntu bijvoorbeeld combineren met een leuke kap of als u heel iets anderswilt kunt u hem ook aan een haak ophangen.

De Muuto stoel

Bij een Muuto stoel vindt u geen overdadige details. Juist die vriendelijkelijnen en het uitgekiende design maken van een Muuto stoel een echteeyecatcher. De Muuto stoel is ook comfortabel en met het uitgebreidekleurenscala wordt het een plezier om de Muuto stoel aan het interieurSeite: 1 von 2toe te voegen. Behalve de kleuren heeft de Muuto stoel nog vele andereopties, zoals: wielen, een sledeonderstel of stalen poten. Zo kan erbijvoorbeeld bij de Visu stoel ook worden gekozen voor een houten frameof om de zitting te bekleden.

De Muuto bank

Een Muuto bank is design in zijn puurste vorm, maar een hij is zeker nietsaai. Er wordt bij Muuto gewerkt met kwalitatieve materialen, waardoorhet woongenot hoog is. Ontspannen op een Muuto bank is eenvoudig, dezachte materialen en fraaie tinten zorgen voor een warm welkom. IedereMuuto bank wordt op maat gemaakt, dus iedere Muuto bank is uniek. Incombinatie met de talrijke mogelijkheden op het gebied van stoffen enkleuren, is de Muuto bank een waardevol en comfortabel bezit vooriedere inrichting.

Ontdek Muuto bij Plaisier

Muuto streeft ernaar om de indrukwekkende Scandinavischedesigngeschiedenis weer opnieuw op de kaart te zetten en ze zijn aardigop weg. Er wordt gebruik gemaakt van de beste ontwerpers uitScandinavië. Ook Plaisier Interieur is onder de indruk van het fraaiedesign en de kwaliteit. Ontdek Muuto bij Plaisier, wij nodigen u dan ookgraag uit voor een bezoek aan onze showroom om de lijn te bekijken.Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend meer informatie over de Muutoproducten aanvragen.

Wij scoren een 8.7/10 uit 350+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.