Menu
Openingstijden

Muuto lampen

Bij Muuto lampen ziet u een combinatie van tijdloos Scandinavisch design met een moderne twist. De labelnaam betekent verandering of vernieuwing: jonge ontwerpers geven een frisse creatieve touch aan klassieke designs met behoud van kwaliteit, duurzaamheid en pure vormgeving. De materialen, kleuren en technologie zijn helemaal van nu.

Bij Plaisier Interieur vindt u de Muuto lamp die u zoekt! Neem een kijkje in ons aanbod en bestel uw favoriete lamp.
Muuto lampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Muuto lampen: Scandinavisch design op z'n best

De Deense Muuto lampen hebben heldere minimalistische vormen en subtiele speelse accenten. De inspiratie komt vaak uit de natuur, zoals een boom met blad bij de Leaf of waterdruppels bij de Fluid lampen. Daarnaast designversies van dagelijkse voorwerpen zoals een verrekijker (Beam) of dienblad (Control). Verder ziet u duidelijke contrasten tussen hoekig en rond of elegant en robuust door de ranke standaards met koepelvormige of conische kappen.

 

Een ander voorbeeld is het kronkelige snoer naast de strakke ophangdraden van de Ambit Rail hanglamp. Industriële invloed is duidelijk zichtbaar bij de E27 hanglamp of Control tafellamp, waarbij de essentiële gloeilamp de hoofdrol heeft. Schuine stangen, magneetbevestiging of opvouwbaarheid (Unfold) maken Muuto lampen verrassend.

Muuto lampen gaan door kwaliteit en uitstraling lang mee

Muuto lampen blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. Het productieproces is zorgvuldig en gecontroleerd en vindt bewust plaats in Europa en Noord Amerika. De glazen lampen zijn handgemaakt of mondgeblazen. Verder veel gegoten aluminium met gekleurde coating, de flexibele snoeren zijn vaak meegekleurd. Daarnaast innovatieve milieuvriendelijke materialen als synthetisch rubber, bamboevezels of gerecyclede petflessen. Veel lampen zijn verstelbaar en/of draaibaar voor effectief lichtgebruik en vaak voorzien van geavanceerde LED technologie en dimbaarheid.

Ontdek Muuto lampen bij Plaisier

Bij Plaisier vindt u Muuto lampen voor vloer, wand, tafel en plafond, passend bij elke interieurstijl en voor het hele huis. Deskundig advies voor het kiezen van de juiste verlichting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verlichtingexperts helpen u graag met het maken van een lichtplan.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!