Menu
Openingstijden

Noteborn

Noteborn is een Nederlands bedrijf dat al vanaf 1983 volledig op maat kasten produceert. In deze periode heeft het bedrijf veel kennis opgedaan en een uniek productieproces ontwikkelt waarbij de nieuwste technieken gecombineerd worden met vakmanschap en handwerk. Wanneer u voor een kast kiest van Noteborn kiest u voor een kast waarbij alleen de beste materialen gebruikt zijn en waarbij de afwerking tot in de kleinste details perfect is.

Bij Plaisier Interieur bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Noteborn kast. Onze interieurontwerpers voorzien u graag van deskundig advies zodat u zeker weet dat uw nieuwe kast volledig aansluit op al uw wensen! U bent van harte welkom in onze showroom.
Noteborn
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Noteborn: kwaliteit kasten op maat

Noteborn is al ruim 35 jaar specialist in design kasten op maat. Door uw kast aan te passen aan de ruimte en zo efficiënt mogelijk in te delen maakt u deze als het ware één met de omgeving en heeft u overzichtelijke ruimte voor al uw kostbare kleding, accessoires of andere spullen.

Noteborn biedt maatwerk van het hoogste niveau

Noteborn gebruikt innovatieve technieken en prachtige materialen in combinatie met handmatig vakwerk en grote creativiteit. De kasten zijn optimaal aan te passen, ook met moeilijke hoeken of schuine wanden. In een kleine kamer is een kast met schuifdeuren of open vakken een handige optie. Extra ruimte creëert u door in de hoogte te werken. In een grotere of aparte ruimte maakt u een compositie met laden, schuifdeuren en draaideuren of zelfs een complete luxe inloopkast naar uw smaak, zoals de Cross. De ladenkasten met of zonder transparante bovenkant zijn ook fijn als nachtkasten of accessoirekasten.

Noteborn combineert prachtig design met functionaliteit

Noteborn biedt een grote variatie in afwerking, zoals natuurlijke hout- en steendecors in lichte of donkere tinten of glanzend gelakt glas in een heel kleurenscala. Hiermee creëert u schitterende degradé composities of spannende materiaalcontrasten, waarmee de ruimte heel sfeervol wordt. Details zijn bijvoorbeeld afgeronde hoeken met aluminium frames, fraaie handgrepen of greeploze bediening en spiegelglas, extra kledingstangen of opbergvakjes voor praktisch comfort.

Ontdek Noteborn bij Plaisier

Bij het samenstellen van een kast op maat komt veel kijken, bij Plaisier Interieur ondersteunen wij u gedurende dit gehele proces. Onze interieur adviseurs denken met u mee en zorgen ervoor dat u een duidelijk beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een goed gefundeerde keuze maken en bent u er zeker van dat de kast optimaal zal passen in de in te richten ruimte.

Op de pagina en in onze showroom in Ridderkerk ziet u voorbeelden van Noteborn kasten en doet u inspiratie op voor uw ultieme op maat gemaakte kasten. Vraag rustig onze kasten experts om hulp. Zij kunnen voor u een 3D ontwerp voor de ruimte maken en helpen de kasten optimaal in te delen. Onze eigen monteurs zorgen voor vakkundige installatie bij u thuis en nemen het afval mee voor recycling.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!