Openingstijden & Routebeschrijving

Pastoe

Al meer dan dertig jaar zijn de ontwerpen van Pastoe een belangrijk ingrediënt in de Plaisier-collectie. De meest populaire modellen uit de UMS Pastoe fabriek vindt u altijd bij Plaisier Interieur. Niet voor niets is Plaisier Interieur dé Pastoe specialist van Rotterdam en omstreken.

Onze ervaren kastenspecialisten kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden van Pastoe. Bekende modellen van Pastoe zijn: Vision, Vision Elements, Amsterdammer en L-serie. Ook voor aantrekkelijk geprijsde aanbiedingskasten van Pastoe bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres.
Pastoe winkel
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Het design van Pastoe meubelen

Pastoe meubelen zijn zowel tijdloos als eigentijds. In een Pastoe kast of Pastoe dressoir komen eenvoud, kwaliteit, strak design en ambachtelijk vakmanschap samen. Pastoe maakt al ruim honderd jaar duurzame design meubelen van hoog niveau. De eerste fabriek werd geopend in 1913 in Utrecht, waar stoelen werden geproduceerd. Recent is Pastoe verhuisd naar een nieuwe fabriek in Houten. Door deze stap kon het productieproces verbeterd worden en is Pastoe nu nog beter in staat om uw kast zo te maken als u hem graag wil. Het is de reden waarom deze Pastoe meubelen een voorname plaats innemen in het rijke assortiment van Plaisier Interieur. Doe inspiratie op in onze toonaangevende winkel in Ridderkerk. Vooral de Pastoe Vision lijn is een sieraad in huis.

Een Pastoe kast is stijlvol, functioneel en onderscheidend

Voor een hoogwaardige Pastoe kast bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres. Pastoe heeft zijn naam gevestigd met spraakmakende kastmodellen met een opvallend design.

 

Het vernieuwende ontwerp van een Pastoe kast geeft uw interieur extra cachet. Een stijlvolle en functionele Pastoe kast is een echte eyecatcher. De kast is niet alleen een prachtige wanddecoratie en handig opbergmeubel, maar is ook geschikt als tv-meubel, figuratief kunstwerk of sideboard. U vindt bij Plaisier Interieur een fraaie collectie Pastoe kasten. Onze deskundige kastenspecialisten vertellen u graag over de vele mogelijkheden van dit innovatieve design merk van Nederlandse bodem.

Een Pastoe dressoir schittert in elk interieur

Pastoe mixt een minimalistische vorm met verrassende details. Een Pastoe dressoir toont zich als functioneel design kastensysteem met vaak een kenmerkende plint en kap. Een Pastoe dressoir schittert in elke huiskamer. Het dressoir zelf kan ook worden ingedeeld in verschillende interieurs. Het leidt altijd tot een harmonieus geheel en een aantrekkelijk aanzicht. Met een Pastoe dressoir kunt u alle kanten op vanwege de flexibele indeling en modellen in verschillende hoogte. U hebt daarbij de keuze uit een open of gesloten raster. Voor een Pastoe dressoir gaat u naar Plaisier Interieur. U vindt in de grote showroom zeker een dressoir naar uw smaak, passend bij uw interieur en budget.

Een meubel uit de Pastoe Vision lijn is een architectonisch pronkstuk

De Pastoe Vision collectie is gemaakt vanuit de gedachte dat een meubel ook een architectonisch pronkstuk kan zijn. De Vision serie is een driedimensionaal opbergsysteem, dat zowel op poten kan staan als direct aan de wand kan worden bevestigd. Met het volledige verstek en de greeploze fronten zijn allerlei prachtige composities te maken. Denk aan een tv-kast, hangende of staande kast, ladekast, audiokast of servieskast. Plaisier Interieur heeft een divers aanbod aan meerkleurige Pastoe Vision meubels in verschillende hoogte, breedte en diepte. U kunt hiermee eindeloos variëren om tot het voor u ideale Pastoe meubel te komen.

 

Bent u benieuwd naar de vormen en combinatiemogelijkheden van Pastoe? Ontdek Pastoe bij Plaisier, de meubelspecialist voor Rotterdam en omstreken. Neem een kijkje op onze website voor een Pastoe kast, dressoir of item uit de Vision serie. Of kom langs in onze zeven verdiepingen tellende showroom in Ridderkerk. Onze vakkundige interieuradviseurs helpen u graag.

 

Onze vakkundige interieuradviseurs helpen u graag met het uitzoeken van design kasten van ambachtelijke kwaliteit. Kom ook langs als u op zoek bent naar een mooie design banken, design stoelen, design fauteuils of tv meubelen! Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 600+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.