Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Pastoe dressoirs

Elk Pastoe dressoir is uniek omdat het mogelijk is u om zelf de componenten voor uw wandkast samen te stellen. Zo komen wij tegemoet aan uw dagelijkse noden. Bovendien voldoen de Pastoe dressoirs aan al uw designwensen.

Bij Plaisier Interieur vindt u uw ideale Pastoe dressoir. Onze deskundige interieurontwerpers helpen u graag met het samenstellen van uw nieuwe dressoir. Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Pastoe dressoirs
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!

Het Pastoe dressoir: design met kwaliteit

Door het precisiewerk dat de ambachtelijke productiewijze van Pastoe toestaat, kan Pastoe topdesign combineren met hoge kwaliteit. De dressoirs van Pastoe zijn alleen gemaakt van de beste en mooiste materialen. Hierdoor hebben de Pastoe dressoirs ook een lange levensduur. Bovendien blijft Pastoe zich altijd ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Zo weet u zeker dat uw nieuwe Pastoe dressoir van de hoogste kwaliteit is!

 

Het Pastoe dressoir, made in Holland

Al sinds 1913 maakt Pastoe meubels in Nederland. Meer dan 100 jaar lang was dat in Utrecht. Sinds kort wordt het Pastoe dressoir in Houten vervaardigd. Hier is Pastoe in staat om het productieproces te verbeteren en om de Pastoe meubels met hetzelfde oog voor kwaliteit te blijven produceren. Pastoe kasten worden tot op de millimeter nauwkeurig samengesteld. Elk onderdeel wordt aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen. Tot het een fris, perfect afgewerkt Nederlands designmeubel is.

Ontdek Pastoe fauteuils bij Plaisier

Bij Plaisier Interieur bevelen we graag Pastoe meubels aan om hun kwaliteit en strak design. Bezoek nu onze winkel in Ridderkerk voor advies op maat. Dankzij de vele opties die de Pastoe dressoirs bieden,  heeft u veel te kiezen. Onze interieurontwerpers helpen u graag met uw keuze.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Wij scoren een 8.9/10 uit 850+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!