Menu
Openingstijden

Pastoe dressoirs

Elk Pastoe dressoir is uniek omdat het mogelijk is u om zelf de componenten voor uw wandkast samen te stellen. Zo komen wij tegemoet aan uw dagelijkse noden. Bovendien voldoen de Pastoe dressoirs aan al uw designwensen.

Bij Plaisier Interieur vindt u uw ideale Pastoe dressoir. Onze deskundige interieurontwerpers helpen u graag met het samenstellen van uw nieuwe dressoir. Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Pastoe dressoirs
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het Pastoe dressoir: design met kwaliteit

Door het precisiewerk dat de ambachtelijke productiewijze van Pastoe toestaat, kan Pastoe topdesign combineren met hoge kwaliteit. De dressoirs van Pastoe zijn alleen gemaakt van de beste en mooiste materialen. Hierdoor hebben de Pastoe dressoirs ook een lange levensduur. Bovendien blijft Pastoe zich altijd ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Zo weet u zeker dat uw nieuwe Pastoe dressoir van de hoogste kwaliteit is!

 

Het Pastoe dressoir, made in Holland

Al sinds 1913 maakt Pastoe meubels in Nederland. Meer dan 100 jaar lang was dat in Utrecht. Sinds kort wordt het Pastoe dressoir in Houten vervaardigd. Hier is Pastoe in staat om het productieproces te verbeteren en om de Pastoe meubels met hetzelfde oog voor kwaliteit te blijven produceren. Pastoe kasten worden tot op de millimeter nauwkeurig samengesteld. Elk onderdeel wordt aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen. Tot het een fris, perfect afgewerkt Nederlands designmeubel is.

Ontdek Pastoe fauteuils bij Plaisier

Bij Plaisier Interieur bevelen we graag Pastoe meubels aan om hun kwaliteit en strak design. Bezoek nu onze winkel in Ridderkerk voor advies op maat. Dankzij de vele opties die de Pastoe dressoirs bieden,  heeft u veel te kiezen. Onze interieurontwerpers helpen u graag met uw keuze.

U bent van harte welkom in onze showroom!

Veelgestelde vragen

Welke modellen Pastoe dressoirs biedt Plaisier Interieur aan?

Plaisier Interieur biedt een brede collectie aan Pastoe dressoirs aan. Zo vindt u bij ons de Joost selectie, met verschillende op maat te maken dressoirs. Zo vindt u altijd een dressoir dat bij u en uw interieur past. Of u nu op zoek bent naar een hoog of laag dressoir, de Joost selectie biedt het allemaal. Ook de Landscape en de Track selecties zijn erg populair onder de Pastoe dressoirs. Door hun speelse karakters creëren deze dressoirs een eigen sfeer in het interieur.

 

Heb ik garantie op mijn Pastoe dressoir?

Pastoe biedt 10 jaar garantie vanaf de dag van aankoop. Dit geldt voor zowel de bewegende onderdelen als de gebruikte materialen en de kwaliteit van de lak. Vaak zijn de vervangende onderdelen na 10 jaar nog leverbaar doordat er een voorraad aangehouden wordt door Pastoe. Zo bent u gegarandeerd van een passende oplossing bij ongemakken.

 

Kan ik mijn Pastoe dressoir op maat laten maken?

Pastoe biedt vele mogelijkheden als het gaat om hun dressoirs. Er standaard vele maatvoeringen mogelijk, maar u kunt ook zeker uw eigen dressoir samenstellen met een brede keuze uit verschillende componenten. Denk hierbij aan deuren en lades. In samenwerking met Pastoe zorgt Plaisier Interieur ervoor dat u uw ideale dressoir kunt samenstellen. Onze ervaren interieuradviseurs helpen u graan met het maken van een ideale keuze voor het dressoir. Maak gerust een afspraak met een van de ervaren specialisten.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!