Openingstijden & Routebeschrijving

Pastoe kasten

Iedere Pastoe kast wordt sinds 1948 in Utrecht geproduceerd. Ze staat synoniem voor vernieuwende vormgeving waarbij invloeden uit Scandinavië en uit de art deco-stijlrichting worden gebruikt. Deze "Passe Partout" meubelen moesten vanaf het begin de consument toestaan een kast zelf samen te stellen. Dit flexibel en comfortgericht uitgangspunt staat ook vandaag centraal bij de moderne Pastoe kast, maar de kast is nu veeleer een kunstig en autonoom interieurobject geworden dat niet langer alleen functioneel is.

Bij Plaisier Interieur bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Pastoe kast. Onze deskundige interieurontwerpers voorzien u graag van advies op maat. Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom!
Pastoe
Filteren

Andere categorieën:

 Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  De Pastoe kast: kwaliteitsvol, duurzaam design

  De ontwerpers en producten van de Pastoe kast kiezen steevast voor de meest duurzame oplossing in een continu proces van verbetering van hun producten. Het belangrijkste principe daarbij is dat de producten vervaardigd worden voor de lange duur. Bij een product als de Pastoe kast merkt men meteen dat kwaliteit en duurzaamheid goed samengaan met modern en esthetisch design. Plaisier Interieur verkoopt graag degelijke en betrouwbare producten en biedt hiervoor een grotere zekerheid – met langere garantie – dan andere woonwinkels aan zijn klanten. Daarom zijn wij CBW-gecertificeerd.

  Pastoe kast: eigentijds design ontworpen door professionals

  Sinds het prille begin van de Utrechtse Machinale Stoel- en Meubelfabriek (UMS) ​koos stichter Frits Loeb steeds voor de allerbeste designers: Dirk Braakman en zoon Cees lieten zich na de oorlog inspireren voor het ontwerp van Pastoe kast​en door het avantgarde design van de Amerikanen Charles en Ray Eames​ en door de heldere eenvoud van de Fin Alvar Aalto. Dit was de basis voor de huidige toonaangevende vormgeving van het zo welbekende designmeubelen, omdat functioneel ook best mooi mag zijn.

  Ontdek Pastoe kasten bij Plaisier

  Op deze website kunt u al even kennismaken met het gamma Pastoe kasten dat Plaisier Interieur u aanbiedt. Daarnaast verwelkomen wij u ook graag met deskundig advies in onze uitgebreide showroom om de kasten zelf te komen ontdekken.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.