Menu
Openingstijden

Pastoe stoelen

Wilt u uw interieur voorzien van een nieuwe design Pastoe stoel? Kom dan eens onze collectie van verschillende Pastoe stoelen kijken. Pastoe is een Hollands meubelmerk wat bekend staat om zijn tijdloze en eigentijdse meubels, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Bij Plaisier Interieur vindt u uw nieuwe Pastoe stoel. Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom!
Pastoe
Pastoe stoelenSluit filter

Prijs

Merken

  Filteren
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

  De kwaliteit van een Pastoe stoel

  Bij Pastoe zijn traditie en ambachtelijke kwaliteit van belang. Kernbegrippen waarmee de meubels van Pastoe kunnen worden beschreven zijn ambacht, eenvoud en tijdloos. De hoge kwaliteit van diverse meubels zoals bij een Pastoe stoel zijn dan ook duidelijk terug te zien in het ontwerp. De meubels hebben een subliem ontwerp en spelen in op de vernieuwingen van deze tijd.  Eenvoud en ambachtelijke kwaliteit staan voorop bij deze meubels, waarbij het ontwerp van een meubel is altijd goed is doordacht. Bij een Pastoe stoel klopt het gehele plaatje van design en kwaliteit.

  Het design van een Pastoe stoel

  Wilt u een Pastoe stoel aanschaffen? Dan kunt u rekenen op een stoel met eenvoud, kwaliteit en een uitmuntend design. Hoewel de meubels van Pastoe zich kenmerken door praktische ontwerpen en eenvoud brengt een Pastoe meubel meer dan alleen functionaliteit in de ruimte. Het design van de Pastoe stoel zorgt voor een bijzondere uitstraling in uw interieur en geeft uw woning status. Zo zijn er Pastoe meubels die zijn ontworpen aan de hand van de internationale moderne stijl of juist in een minimalistische vormgeving. Doordat er veel verschillende kleuren, materialen en opstellingen zijn is er altijd wel een Pastoe stoel die past bij uw woonstijl.

  Ontdek de collectie Pastoe stoelen bij Plaisier

  Kortom, de Pastoe design stoelen zorgen voor een tijdloze uitstraling in je interieur. Bij Plasier Interieur is er een uitgebreide collectie van diverse kleuren en designs, zo is er altijd wel een Pastoe stoel die bij u past. Ontdek Pastoe stoelen bij Plaisier en bezoek onze woonwinkel!

  Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
  Plaisier Interieur
  7.000m2 showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Plaisier AvantGarde
  Design Boutique
  Mariniersweg 84a
  3011 NT, Rotterdam
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Deskundig interieuradvies bij Plaisier
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
  Ontvang ons nieuwste magazine!

  Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!