Openingstijden & Routebeschrijving

Pastoe TV meubels

Met een Pastoe TV meubel geeft u uw interieur een eigentijdse en unieke draai. Pastoe staat voor vooruitstrevende en moderne tv meubels van hoogwaardige kwaliteit. Al meer dan 100 jaar creeëren de gepassioneerde ontwerpers van Pastoe unieke en verrassende modellen. Ambacht, eenvoud en tijdloosheid zijn dé kenmerken van een Pastoe TV meubel. Elke meubelliefhebber met een goed oog voor detail zal de ontwerpen van Pastoe fantastisch vinden.

Ontdek onze Pastoe TV meubel collectie. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren interieurontwerpers!
Pastoe TV meubels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Pastoe TV meubels: fraai ontwerp en hoge kwaliteit

Meubelmakers van Pastoe zijn echte vakmensen met oog voor vernieuwing, design en verrassende eenvoud. Alle designmeubels zijn zeer goed uitgedacht en ontworpen door gerenommeerde ontwerpers. Kwaliteit en duurzaamheid staan ten alle tijden hoog in het vaandel bij Pastoe. De TV meubels excelleren in eenvoud en er mag verwacht worden dat ze een leven lang meegaan. Door de bescheiden ontwerpen voelen de meubels vertrouwd aan – dankzij de eenvoud van het ontwerp zal de meubel nooit opdringerig overkomen. Bij Pastoe kunt u vertrouwen op puur en eerlijk. Met de zeer streng geselecteerde materialen en ontwerpwijze kiest u met een Pastoe TV meubel voor jarenlang genot.

Iconische stijl

Door uw interieur aan te vullen met een dergelijke meubel kunt u eindeloos genieten van de karakteristieke en iconische stijl van Pastoe. Niet alleen de buitenkant van het product is schitterend; dankzij de verrassende eenvoud van de materialen beschikt Pastoe over veel karakter en stijl. De liefhebber van eenvoud, kwaliteit en tijdloosheid zal deze meubel het liefst vandaag nog in huis willen.

Ontdek Pastoe TV meubels bij Plaisier

Bij Plaisier Interieur vindt u vele Plastoe TV meubels voor het plaatsen van uw TV. De grote Pastoe collectie bevat vele verschillende types en maten van de design TV meubels van Pastoe. Eventueel worden de TV meubels speciaal voor u geïnstalleerd met audiosysteem of TV. De interieur specialisten van Plaisier Interieur nemen graag de wensen met u door en stellen het meest ideale design TV meubel samen, passend bij uw bestaande of nieuwe interieur. Kom gerust langs in onze showroom!

Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.