Menu
Openingstijden

Pastoe TV meubels

Met een Pastoe TV meubel geeft u uw interieur een eigentijdse en unieke draai. Pastoe staat voor vooruitstrevende en moderne tv meubels van hoogwaardige kwaliteit. Al meer dan 100 jaar creeëren de gepassioneerde ontwerpers van Pastoe unieke en verrassende modellen. Ambacht, eenvoud en tijdloosheid zijn dé kenmerken van een Pastoe TV meubel. Elke meubelliefhebber met een goed oog voor detail zal de ontwerpen van Pastoe fantastisch vinden.

Ontdek onze Pastoe TV meubel collectie. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren interieurontwerpers!
Pastoe TV meubels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Pastoe TV meubels: fraai ontwerp en hoge kwaliteit

Meubelmakers van Pastoe zijn echte vakmensen met oog voor vernieuwing, design en verrassende eenvoud. Alle designmeubels zijn zeer goed uitgedacht en ontworpen door gerenommeerde ontwerpers. Kwaliteit en duurzaamheid staan ten alle tijden hoog in het vaandel bij Pastoe. De TV meubels excelleren in eenvoud en er mag verwacht worden dat ze een leven lang meegaan. Door de bescheiden ontwerpen voelen de meubels vertrouwd aan – dankzij de eenvoud van het ontwerp zal de meubel nooit opdringerig overkomen. Bij Pastoe kunt u vertrouwen op puur en eerlijk. Met de zeer streng geselecteerde materialen en ontwerpwijze kiest u met een Pastoe TV meubel voor jarenlang genot.

Iconische stijl

Door uw interieur aan te vullen met een dergelijke meubel kunt u eindeloos genieten van de karakteristieke en iconische stijl van Pastoe. Niet alleen de buitenkant van het product is schitterend; dankzij de verrassende eenvoud van de materialen beschikt Pastoe over veel karakter en stijl. De liefhebber van eenvoud, kwaliteit en tijdloosheid zal deze meubel het liefst vandaag nog in huis willen.

Ontdek Pastoe TV meubels bij Plaisier

Bij Plaisier Interieur vindt u vele Plastoe TV meubels voor het plaatsen van uw TV. De grote Pastoe collectie bevat vele verschillende types en maten van de design TV meubels van Pastoe. Eventueel worden de TV meubels speciaal voor u geïnstalleerd met audiosysteem of TV. De interieur specialisten van Plaisier Interieur nemen graag de wensen met u door en stellen het meest ideale design TV meubel samen, passend bij uw bestaande of nieuwe interieur. Kom gerust langs in onze showroom!

Veelgestelde vragen

Welke modellen TV-meubels heeft Pastoe?

Pastoe biedt vijf modellen aan die geschikt zijn als tv-meubel. Het eerste model is het Landscape systeem, dat zich kenmerkt door de natuurlijke uitstraling en vele mogelijkheden. Daarnaast is er de Vision: het systeem die de meeste mogelijkheden kent. Het elegante karakter van de Vision zorgt voor een speelse en toch minimalistische toevoeging in uw interieur. Dan is er de Track, die meer een wand is dan een kast. Het open kastsysteem maakt dat uw interieur ruimtelijk oogt. Verder biedt Pastoe de Noon aan, die zich kenmerkt door haar strakke en fijne kader. Tot slot heeft Pastoe de Frame: een tijdloze kast met horizontale handgrepen, waardoor de kast nog breder oogt dan hij al is.

 

Welke kleuren zijn er mogelijk bij de Pastoe tv-meubels?

Bij Pastoe zijn er eindeloze mogelijkheden voor een ideaal kleurenpalet voor uw tv-meubel. Op deze manier kunt u het meubelstuk naar uw wens aanpassen. Of u nu een voorkeur heeft voor een warm of koel kleurenpalet, het is allemaal mogelijk bij Pastoe. De interieuradviseurs van Plaisier Interieur helpen u graag met het samenstellen van de perfecte kleurencombinatie voor uw tv-meubel. U kunt hiermee uw meubelstuk geheel laten integreren in uw interieur. Bij Plaisier Interieur bent u daarnaast verzekerd van deskundige installatie door ons ervaren team van monteurs.

 

Waarom zou ik kiezen voor een Pastoe tv-meubel?

Pastoe hecht veel waarde aan milieubewustzijn. De leveranciers worden dan ook ondervraagd over de herkomst van de materialen en het productieproces. Daarnaast vergen de fabricaten een korte transportlijn. Het fabricageproces van een Pastoe tv-meubel voldoet aan alle gestelde milieueisen. Het belangrijkste principe bij Pastoe is dat alle producten gemaakt worden voor een lange levensduur. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het in stand houden van de tv-meubels, waardoor de meubels van hoge waarde blijven. Met het Weeshuisprogramma zorgt Pastoe er dan ook voor dat producten niet weggegooid worden, maar juist geschuurd en gelakt worden zodat de kast opnieuw gebruikt kan worden voor een nieuw meubelstuk.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!