Openingstijden & Routebeschrijving

Pastoe Vision

Een Pastoe Vision kast is niet alleen een blikvanger, maar ook onderscheidend en innovatief. Niet alleen qua ontwerp en de manier waarop ze gemaakt zijn, maar ook qua materialen, kleuren en kwaliteit. Dit merk legt zich dan ook volledig toe op het ontwikkelen van markante designkasten.

Bij Plaisier Interieur bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Pastoe Vision kast. Bekijk ons aanbod en kom langs in onze showroom. Onze deskundige interieurontwerpers helpen u graag!
Pastoe Vision
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Pastoe Vision voor unieke vormgeving en kwaliteit

Een Pastoe Vision kast onderscheidt zich door zijn unieke vormgeving en kwaliteit. Het proces van ontwerp en productie staat voor dit merk volledig in het teken van duurzaamheid. Het team maakt alleen meubels van topklasse, die jarenlang mee gaan. De ontwerpers hebben daarbij een hechte relatie met hun klanten en garanderen een warmhartige service. De designers hebben lef en gebruiken verrassende kleurencombinaties, zodat uw meubelstuk er echt uit springt. Het opvallende en pure design zal u in onze design woonwinkel zeker ook opvallen.

Een ontwerp van Pastoe Vision, maar ook van u

De styling is van Pastoe, maar zelf ontwerpt u ook mee aan uw unieke Pastoe Vision meubel. U kunt het helemaal naar uw eigen stijl en smaak samenstellen. De losse elementen zijn op oneindig veel manieren te combineren. Gestapeld, geschakeld of als losse elementen aan de wand, u bepaalt. Een bureau of een kabinetkast, u vindt het allemaal bij ons. Wat u ook kiest, het design van een Pastoe kast is altijd minimalistisch, gewaagd en duidelijk. In onze showroom in Ridderkerk kunnen we u alles vertellen over de vele mogelijkheden.

Pastoe Vision: een kast om te komen ontdekken

Pastoe is een Nederlands merk, dat zijn oorsprong vindt in de stad Utrecht. Hun motto als het gaat om kasten is “The Storage of Your Life”.  En die naam doen ze eer aan. Pastoe kasten zijn oprecht bijzonder. Ze zijn een combinatie van kunst en architectuur. Ontdek Pastoe Vision bij Plaisier en verwonder u over de eindeloze mogelijkheden om uw perfecte kast samen te stellen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.